The Guardian kirjutab, et vihased "Top Geari" ja Jeremy Clarksoni fännid on levitamas sotsiaalmeedias pahameelt saate ohtusattumise ja armastatud saatejuhi lahkumise pärast. Väljavihastatud fännid on läinud lausa nii kaugele, et levivad hashtagid #boycottBBC, #BringBackClarkson ja #OisinTymon. Seejuures on Tymonist saanud paljude pahaste fännide silmis justkui Clarksoni lahkumise süüdlane ning mees saab ohtralt sõimu ning ähvardusi tunda - nagu Clarksoni omadest veel vähe oleks olnud! Esineb ka sõna otseses mõttes tapmisähvardusi.

The Independent kirjutab, et Tymon oli võttel juhtunu pärast väga endast väljas, uskudes, et on kaotanud oma töö BBCs - just see oli Clarksoni alusrtu sõimu peamine sisu. Lisaks räigele sõimule ning alandustele sai mees Clarksonilt lausa nii kõva kolaka, et ta viidi traumapunkti. Hetkel on juhtum ka politseis uurimisel.

Tymon, kes on jõhkrast avalikust alandusest isegi šokeeritud, on praeguse seisuga siiski teinud meediale avalduse toimunu kohta. "Austan Lord Halli (BBC juht Tony Hall - toim.) detailseid uurimistulemusi ning olen BBCle tänulik nende põhjaliku ja kiire töö eest selle väga kahetsusväärse intsidendi uurimisel, eriti sellise suure meediatähelepanu ja rohkete spekulatsioonide taustal," sõnas Tymon The Sunile. 

"Olen "Top Gearis" töötanud pea kümme aastat, see on saade, mida ma armastan. Selle aja jooksul on meil Jeremy'ga olnud positiivne ja edukas töösuhe, koos oleme suutnud mitu teedrajavat projekti ellu viia. Ta on ainulaadne talent ja olen vägagi teadlik, et paljudel saab olema väga kahju, et tema osalus saates sellisel moel lõppeb," lisas Tymon, kes rohkem avalikke sõnavõtte teha ei kavatse ning privaatsust palub.

Meenutame, et kogu jama läks lahti sellest, et võttelt hotelli naastes ei leidnud Clarkson eest steiki ja kartuleid, nagu ta soovis, vaid külmad suupisted. Nimelt saabuti hilja ning hotelli kokk oli juba töölt lahkunud. Clarkson vihastas, sõimas Tymonit nii rängalt, et lärm kostis teistesse hotellitubadesse, ning seejärel lõi teda näkku. Sõim jätkus, kuni tuldi vaatama, miks karjutakse ning meestele vahele mindi. Asi lõppes sellega, et hotelli juhataja läks kööki Clarksonile ise liha valmistama.