Lenna Kuurmaa

Muusikud Lenna Kuurmaa ja Robert Vaigla teatasid suvel, et nende pikaajaline suhe sai läbi. "Elu on jõudnud tänaseks sinnamaale, et meie lähisuhe Robiga lõppes mõlemapoolse taipamise tulemusena," sõnas Lenna Kuurmaa.

Anu Saagim

2016. aasta alguses andis 20 aastat Anu Saagimiga abielus olnud Soome disainer Ristomatti Ratia sisse lahutuspaberid ja Eesti esibravuuritarist sai vaba naine. Tänavu kevadel tabas kaamerasilm Anu koos toitumisnõustaja Erik Orguga, ent paraku jäi suudlus vaid ühekordseks ja uut kuuma paari ei tekkinud.

Helina Risti

Tuntud filmimehe Rain Tolgi ja tema Zebra Islandi lauljatarist ja stilistist elukaaslase Helina Risti teed läksid lahku möödunud aastal.

Mirtel Pohla

Aasta 2010 tõi Mirtel Pohla ellu filmirežissöör Veiko Õunpuu, kuid tänaseks päevaks on see armuleek kustunud. Oma isiklike suhete teemadel salapäraseks jääv Mirtel rääkis paar aastat tagasi ajakirjale Anne & Stiil antud intervjuus oma mõtetest seoses armastuse ja pereeluga: "Paljud mu tuttavad on saanud emaks, see vahepeal tõmbab mul mingi närvi üles. Kuid olen jõudnud rahulikult selleni, et laps pole eesmärk. Laps võiks tulla suure armastuse ja soojuse sisse."

Evelin Võigemast

Möödunud aasta lõpus kirjutas Publik, et armastatud näitlejatepaar Evelin ja Priit Võigemast lahutavad oma 11 aastat kestnud abielu. "Kas lahutus oli hea või halb otsus, seda ma ei oska öelda," sõnas Evelin möödunud kuul ja lisas, et ta on alles kogu selle protsessi sees.

Liis Lemsalu

Liis läks oma kauaaegset kallima René Puurast lahku 2015. aasta kevadel. Lauljatar tähistas hiljuti oma 25. sünnipäeva ning sel puhul andis ta TV3-le ka pikema intervjuus. Küsimuse peale, kas tema süda on võetud või ei, vastas Liis kelmikalt: "Süda on olemas!".

Brigitte Susanne Hunt

Power Hit Radio raadiohääle Brigitte Susanne Hundi ja tema elukaaslase Rauno teed olevat ka lahku läinud ning seda juba vähemalt möödunud nädalast alates. Brigitte Susanne Hunt jäi Publiku päringute peale kidakeelseks, ent vastab siiski. "Ma olen oma praeguses eluetapis väga õnnelik. Mul läheb hästi ja keskendun oma karjäärile," sõnas ta lühidalt.

Laura Põldvere

Kroonika kirjutas möödunud kuul, eelmisel kevadel oma abielu muusik Joel-Rasmus Remmeliga lahutanud Laura Põldvere on taas armunud ja kooselus produtsent Magnus Müürsepaga. Hiljem selgus, aga et palju elevust tekitanud ajakirja kaanelugu oli eksitav. "Artikli autoriks on ajakirjanik nimega „Kroonika“ ning see sisaldab faktivigu ja otsest laimu. Antud loo tarbeks ei ole tegelikult kunagi tehtud ühtegi intervjuud ning see ei sisalda ainsatki kommentaari asjaosalistelt," teatas lauljatar sotsiaalmeedia vahendusel. "Kogu lugu on otsast lõpuni valminud nimetatud ajakirjaniku laua taga, kasutades Facebook'i ja Äriregistri avalikku infot ja mõnusas koguses fantaasiat, et teemat mahlasemaks ajada ja vajalikud klikid ning müük koju tuua."