1700 dollarit maksnud lennupilet mütsile

Bono
Ükskord käis U2 eestvedaja Bono puhkamas, võttis kaasa oma lemmiku mütsi ja unustas selle reisilt lahkudes sinnapaika. Selle asemel, et endale lihtsalt uus müts osta, saatis mees mütsile järgi lennuki ja peakate lendas Bono juurde tagasi äriklassis.

50 000 dollarit maksnud kummituste otsija

Kes teine maksaks kummituste otsimise eest nii suuri summasid kui mitte Lady Gaga (pilt üleval)? Popstaar on väga ebausklik ja ta on veendunud, et teda kummitab vaim nimega Ryan. Et seda tõestada, soetas Gaga 50 000 dollari eest magnetvälja lugeja, mis peaks edukalt kummituste ja vaimude olemasolu tajuma.

Miljon dollarit koomiksite kollektsiooni eest
Nicolas Cage
Arvestades seda, kui ekstsentriline Nicolas Cage on, siis ei tule see üllatusena, et ta kulutas koomiksite kollektsiooni peale väga kopsaka summa. Cage maksis Supermani koomiksite kogu eest miljon dollarit ning hiljem müüs ta selle maha kahekordse summa eest.
2 000 000 dollarit õhuniisutaja eest
Celine Dion
Lauljatar Celine Dioni täiusliku naha saladuseks on ilmselt 2 miljonit dollarit maksnud õhuniisutaja. Dion elab Las Vegases ja räägib, et kõrbe õhk on tema delikaatse naha jaoks liiga karm.
2 000 000 dollarit maksnud vann
Mike Tyson poses before receiving the Sportel Special Prize Autobiography in Monte Carlo
Mike Tysonile meeldivad väga mullivannid. Poksija kulutas 2 000 000 dollarit vanni peale, mis on ilmselt üks ajaloo kõige kallim vann. Üllataval kombel ostis ta selle aastal 2004 ehk samal aastal, kui ta kuulutas välja pankroti. Kokkusattumus?
20 000 000 dollarit terve linna eest
Kim Basinger
20 miljoni dollari eest võiks mõni inimene elada elu lõpuni lillegi liigutamata, kuid näiteks Kim Basinger ostis sellise summa eest endale linna. Näitlejanna ostis Ameerikas, Georgia osariigis asuva Braseltoni linna aastal 1989 ning linna populatsioon on selle ajaga kasvanud viiesajalt inimeselt pea kaheksa tuhandeni.
100 000 dollarit maksnud retuusid
Beyoncé
Beyonce kulutas 100 000 dollarit kuldsete retuuside peale, mis olid disainitud spetsiaalselt tema kuulsa tagumiku jaoks.
100 miljonit dollarit ja natukene peale eralennuki eest
Donald Trump
Ka Donald Trump on suur kuldse fänn. Ameerika presidendi kandidaat ostis eralennuki Microsofti kaasasutaja Paul Alleni käest ning lasi terve lennuki sisemuse kuldseks võõbata.