Maarja-Liis Ilus ja Fred Krieger

HENNESSY UUSAASTAKONTSERT 2012. Maarja-Liis Ilus ja Fred Krieger.

Eesti armastatuim lauljatar ja tema muusikaprodutsendist elukaaslane Fred Krieger on lapseootel!
Loe edasi...

Priit Pius ja Maiken Schmidt

Enda suhet pikalt edukalt saladuses hoidnud näitlejatest paar Priit Pius ja Maiken Schmidt ootavad peagi perelisa, selgub Õhtulehele antud intervjuust.
Loe edasi...

Daniel Levi Viinalass

Tuntud muusik ja praegu näosaates suurepäraseid etteasteid tegev Daniel Levi Viinalass teatas sotsiaalmeedia vahendusel, et saab peagi isaks.
Loe edasi...

Ivo Uukkivi ja Mari-Liis Lill

EV 99 vabariigi aastapäeva vastuvõtt

Näitleja, laulja ja ettevõtja Ivo Uukkivi, kes tuleval nädalal tähistab 52. sünnipäeva, ja tema näitlejast elukaaslane Mari-Liis Lill (34) saavad teise ühise lapse.
Loe edasi...

Argo Ader

Kanal 11 & Kanal 12 sünnipäevapidu

Personaaltreener ja kulturist Argo Ader saab ühes oma kihlatu Maarja Kerneriga peagi perelisa.
Loe edasi...

Shanti Grand Uustalu

Shanti ja Gowri Grand Uustalu

Kus on, sinna tuleb juurde! Kuu aega Eestis puhanud ja siin abielule lõpuks ka kauaoodatud ametliku käigu andnud Shanti ja Gowri Grand on oma Hispaania kodus tagasi. Sünnimaalt lahkusid noored aga suurepäraste uudistega – nad on taas beebiootel!
Loe edasi...

Tanja Mihhailova-Saar ja Mikk Saar

Möödunud aastal Itaalias teineteisele igavest truudust vandunud Mikk Saar ja Tanja Mihhailova saavad esimest korda lapsevanemateks.
Loe edasi...

Tarmo Kink

Tarmo Kink

Eesti jalgpallikoondise üks esinumbreid, viimati ka Ungari klubis Mezökövesd-Zsory mänginud jalgpallur, ründaja Tarmo Kink saab elukaaslase Elys Kindmaga teist korda lapsevanemateks.
Loe edasi...

Indrek Treufeldt

Eelmise aasta lõpus abiellunud telemehe ja õppejõu Indrek Treufeldti elu kulgeb kui kõige kaunima muinasjuturaamatu stsenaariumis – abikaasa Kaire Treufeldt toob novembri lõpus ilmale lapse, kes on neile mõlemale esimene!