1. Tähelepanelikud fännid märkasid, et Donald Trump võis oma kõne jaoks inspiratsiooni ammutada ühel Batmani filmidest tuntud pahalaselt. Nagu Trump, lubas ka Bane filmis “The Dark Night Rises” anda võim tagasi rahvale.

2. Donald Trumpi sotsiaalmeediat haldav tiim sai hakkama kummalise fopaaga. Nimelt tehti otsus kasutada Trumpi ametliku Twitteri konto taustapildina Barack Obaama inauguratsioonilt pärinevat klõpsu, mis ahva pahameele tõttu koheselt ära vahetati.

3. Trumpile kaotanud Hillary Clinton pole pokkerinäost vist midagi kuulnud?

4. Melania Trump otsustas traditsioone järgida ja Michelle Obamale kingitus teha. “See on kingitus sulle,” ütles naeratav Melania ja ulatas Obamale hiiglasliku helesinise Tiffany & Co karbi. USA endine esileedi võttis karbi lahkelt vastu ja pööras siis koheselt ringi, et keegi selle enda kätte võtaks. Naise pilk ütles saadud kingituse kohta rohkem kui tuhat sõna ning sotsiaalmeedia läks sellest kohaselt kihama. Michelle oli ilmselgelt sattunud segadusse, ega teadnud, mida kohmakalt suure karbiga peale hakata.


Karbi sisu pole veel avalikkusele teada, ent naljahambad on netis kildu rebinud ja öelnud, et Melania andis Michelle’ile temalt varastatud kõne tagasi.

5. Arvate, et tegu on naljaklõpsuga? Eksite. Endine USA president George W. Bush tõmbas vihmakeebi üle pea, et mtte märjaks saada ning internet asus koheselt mehe kallal kildu rebima.


Foto: Reuters

6. “Ma tahan koju minna!” ehk vingumisest näopeitmismänguni — Donald Trumpi lapselastel oli äärmiselt igav õhtu, kuid televaatajatele pakkus see nalja nabani.

7. Kaamerameestel ei jäänud tabamata ka piinlik hetk Clintonite vahel. Endise presidendi näost võib välja lugeda, et ta oli parasjagu kellelegi silma tegemas, kui ta Hillaryle haledalt vahele jäi.


8. John McCain ja Bernie Sanders said Cory Gardner’i kulul ühe korraliku kõhutäie naerda.


Foto: Reuters