7. Skrillex — 20 miljonit dollarit


Skrillex oli Justin Bieber’i võimsa tagasituleku taustajõuks, produtseerides popstaari albumil “Purpose” kõlavatest lugudest tervelt viis tükki.

6. Diplo — 23 miljonit dollarit


Diplo oli 2015. aasta suvehiti “Lean On” kaasautoriks, mida on tänaseks päevaks kuulatud Spotify keskkonnas juba üle 800 miljoni korra.

5. Steve Aoki — 23,5 miljonit dollarit


Koogisõber Steve Aoki abiellus ja käis möödunud aastal ka kirurgi noa all oma häälepalu pinguldamas, kuid jõudis selle kõrvalt anda lausa 198 etteastet. Kõige töökam mees elektroonilise tantsumuusika skeenes pole ainult tuuritamisega piirdunud — Aoki lõi ka linateose “The Angry Birds Movie” jaoks helirea.

4. Zedd — 24,5 miljonit dollarit


Tänu tulusatele esinemistele klubides ja hiigelfestivalidel, laekus Zeddi pangakontole tema karjääri kõige suurema summa. Noormees lõi käed ka Guitar Center’iga, et leida EDM-i järgmine tulevikulootus.

3. David Guetta — 28 miljonit dollarit

Billboard Music Awards

Prantsuse EDM-i kunn David Guetta produtseeris tänavu Prantsusmaal toimunud jalgpalli EM-i tunnusloo ja mees püsib jätkuvalt enim tasustatud plaadikeerutajate esikolmikus.

2. Tiësto — 38 miljonit dollarit
Tiesto ja Garrix

Las Vegasest Vietnamini — 47-aastane Tiësto andis möödunud aastal üle 100 kontserdi ja sõlmis 7-Upi’ga seitsmekohalise summaga lepingu.

1. Calvin Harris — 63 miljonit dollarit


Tema armulugu Taylor Swiftiga võib küll läbi olla, kuid Harrise pangakonto on kopsakam kui kunagi varem. Harris teenib ühe etteastega üle 400 000 dollari ja ta on üks kõrgemalt tasustatud plaadikeerutajaid Las Vegases. Mees annab patupealinnas nii palju kontserte, et ei viitsi enam seal ööbida — DJ-jumalus hüppab pärast igat etteastet oma eralennuki peale ja põrutab tagasi L.A-sse.