1. "Salasuhe"
Anu tegi oma saatejuhidebüüdi aastal 2003, kui asus Eesti "Villaks" nimetatud Kanal 2 tõsielusarja "Salasuhe". Saates asusid neli armastajapaari elama Lõuna-Eestis asuvas eravillas, kus kaamerad surisesid 24 tundi päevas. Kuumas suhtesaates süttis osaliste vahel nii armuleeke, põlevat armukadest kui ka hõõrumis ja intriige.

2. "Ekskursioon"
"Salasuhtele" järgnes Kanal 2-s kelmikas saade nimega "Ekskursioon", kus Anu ekraanipartneriks oli poliitik Heimar Lenk. Erakonna survel pidi Lenk saatejuhi ameti maha panema ning Anu kõrvale asus mõneks ajaks Rein Nurk, kuid paraku ei saatnud saadet enam samasugune menu, mis varem.

3. "Anu ja Carola nädal aega ilma"

"Anu ja Carola nädal aega ilma"

2008. asus Kanal 2 näitama, kuidas bravuuritar ja reporter Carola Madis nädal aega ilma kõigeta hakkama saavad. Duo alustas oma pingelist teekonda Maakri tänavalt, kui mõlema naise keha katsid vaid hommikumantlid. Nädala õnnestus neil välja kaubelda aga luksuslik Cadillaci maastur, lõunasööke ja jooke, bensiini, riideid ning ka meresõit uhke kiirkaatriga.

4. "Stiilipäevik"
Stiilipäevik Fokin ja Saagim

Anu soras eestlaste riidikapis aastal 2010, kui ta koos stilist Ženja Fokiniga TV3 muutumismängu "Stiilipäevik" juhtis. Saagimi ülesandeks oli saates osalejad suuremaks muutuseks ette valmistada, kuid nii mõnelgi korral tekkis naisel kiusatus Ženja roll üle võtta.

5. "Tantsi tagumik trimmi" / "Tantsi peppu pieneksi"
Aastal 2012 istus Anu TV3 võimsa teleshow kohtunike laua taha, et hinnata ülekaaluliste tantsijate pingutusi. Naine jätkas trimmisaate staarkohtuniku ametit ka põhjanaabrite juures, kus ta lõi pahviks nii mõnegi põhjanaabri.
Loe lisaks: Anu Saagim ei halasta: soomlased näevad välja, nagu oleks kogu aeg rasedad

6. "Reisile Sinuga"
Kaks aastat hilejm sai Anust aga Maire Aunaste mantlipärija: terava keele poolest tuntud Saagim asus Tallinna TVs juhtima kunagist kohtingusaadet "Reisile sinuga", kus üksikutele inimestele anti võimalus sõita koos oma unistuste kaaslasega reisile.