Merle Aru ja Peeter Randma

Kunagine telediktor Merle Randma/Aru oli esimene, kes hakkas avalikkuses musta pesu pesema ja tegi tee lahti paljudele järgijatele. Nimelt rääkis Merle Aru ühena esimestest ajakirjas Kroonika, et tema musterabielu muusik Peeter Randmaga oli fiktsioon. Lauljana leiba teeninud Peeter olevat oma abikaasat pidevalt petnud ja see draama päädis laevas töötava Peeter Randma tõsisema suhtega. Nimelt leidnud Peeter pesulaos töötava Tiia. Merle otsustas aga abielu lahutada, oma vana nime tagasi võtta ja anda pihtimusloo ajakirjale Kroonika.

Anu ja Andrus Öövel

Endise kaitseministri Andrus Ööveli ja tema abikaasa Anu kakskümmend aastat kestnud abielu lõppes skandaaliga. Anu rääkis Kroonikas, et naised peaksid oma elu muutma, mitte vaikides kannatama, nagu ta ise oli aastaid teinud.

"Kadestan sookaaslasi, kes on tundnud õrnust," ohkas Anu ajakirjas Kroonika. Ta ise kurtis, et on tundnud vägivalda ja alandusi: "Vägivalda on ette tulnud. Ehk tuleb see sellest, et inimene on õppinud poksima. Mulle näiteks öeldi, et mine alasti Keila-Joa randa, kui oled nii kõva naine - siis võin sind naiseks nimetada." 

Intervjuus ilmnes, et Andrus Öövlil oli selle aja peale juba uus ungarlannast elukaaslane, kellega mees oli saanud ka tütre. Andrusel ja Anu Öövlil kasvas sel ajal kodus teismeline poeg Norman. Anu sõnul oli mees käinud välja ettepaneku, et ühe naisega elaks ta välismaal, teisega jätkaks elu-olu kodumaal. Anule see pakkumine ei sobinud ja lahutus jõudis kohtusse.

Maire Aunaste ja Indrek Sahk

See lugu algas turvatud pulmaga - teletäht Maire Aunaste ja kokk Indrek Sahk laulatati Jüri kirikus, pulmapidu toimus Lagedi mõisas. Sündmust jäädvustavate fotograafide peletamiseks oli palgatud ohtralt tutvamehi, kes polnud kuris tänapäevaste teleobjektiivide võimalustega. Paparazo pildid ilmusid Kroonikas. Seda abielu jagus seitsmeks aastaks. Indrek tunnistas hiljem Kroonikale, et tal sai pidevatest tülidest kõrini.

"Tülitsesime tihti, kuna Maire arvas, et tal on õigus, ja üritas oma tahtmist peale suruda," rääkis Sahk pikas intervjuus Aunaste kohta. Väidetavalt leidis Aunastest tublisti noorem mees endale lõpus omaealise südamedaami.

Jaanus Raidal ja Merike Ojasson

Paljud ei uskunud oma kõrvu, kui kuulsid 1997aasta alguses, et poliitik Jaanus Raidal (pildil) abiellus ootamatult ajakirjandustudengist Merike Ojassoniga. Värske proua Raidal andis juba õige pea intervjuu, kus kuulutas, et ta on kursis oma abikaasa homokuulsusega.

Proua Raidal andis teada, et koerad las hauguvad, karavan läheb edasi. "Aga meil tuleb lapsi, Raidaleid peab ohtralt saama." Merike meenutas, kuidas ta nägi 1989.aastal Aktuaalses Kaameras Jaanus Raidalist lõiku ja unistas sellest ajast, et temast võiks Jaanuse naine saada.

Sama aasta sügisel hakkasid liikuma jutud Merikese ja Jaanuse lahkuminekust. Raidal süüdistas Merikest, et see abiellus temaga tähelepanu saamiseks. Septembris abielu lahutati.

Inna Roos ja Roman Henson

Miss Estonia 2001 Inna Roos abiellus suurejooneliselt veerand miljonit maksnud pulmas Roman Hensoniga. Pruudi kleiti ehtisid Swarowski kristallid ja luksusliku peo ettevalmistuseks kulus terve aasta.

Seitse kuud pärast pulma avastas iluduskuninganna, et abikaasa ei rahulda teda seksuaalselt ega mingit muud moodi. "Mu mees aeles ringi prostituutidega ega rahuldanud mind seksuaalselt."

Mõni aeg hiljem abiellus Inna Austraalias uuesti, ta sai kaks last, kuid ka see abielu jooksis karile.