Ajakirjas US magazine vastab naine fännide küsimustele ning väidab, et on tulvil veidrusi ning saladusi, mida järgnevalt ka paljastama nõustus.

1. Katy räägib, et nii uskumatu kui see mõnele ehk ka ei tundu ja hoolimata kuulujuttudest ei ole ta kunagi plastikakirurgiat enda peal proovinud.

2. Katy kinnitab, et on kimpus sundmõtete ja sundtegudega ja ta tahaks, et sündroom OCD (obsessive-compulsive disorder - eesti k obsessiiv-kompulsiivne häire) oleks tähestiku järjekorras  ehk CDO.

3. Eelnevast ilmselt johtuvalt möönab Katy, et on hügieenihull ning sööb vähemalt 26 eri vitamiini ja peseb hambaid 4-6 korda päevas.

4. Katyl on ka kummaline kollektsioon - kuulsuste juuksekarvad. Nimelt esimest korda kui ta Grammyde peol käis, jagas ta garderoobituba Miley Cyruse ja Taylor Swiftiga. Katy palus viimastelt, et nad annaksid oma juustest näite. Äralõigatud lokid said kenasti pakendatud eri kilekotikestesse ja tore kogu oli saanud alguse!

5. "Ma olen friik!", ütleb Katy. Kui te ikka veel ei arva, et lauljatar on veider tüdruk, siis veel see ka lõpuks, et Katy Perrt usub ufodesse. "Mul on pilet kosmosesse", kinnitab ta.