1. "Mina olin siin"

Filmis "Mina olin siin" leiab ohtralt erinevaid seksistseene. Rassi tegelaskuju mängiv Rasmus Kaljujärv jõuab armatseda Marilyn Jumaniga loodud tegelaskuju Sädega. Samas filmis kaasa löövat Tambet Tuisku näeb samuti seksimas. Kuid erootikasõpradele on vast kõige rohkem mokkamööda  voodistseen Rassi ja Renita (Hele Kõre) vahel. Seda peetakse Eesti filmide ajaloos üheks autentsemaks. Kes on näinud, see teab ...

 2. "Nuga"

Eesti filmide ühe mahlasema seksistseeniga on hakkama saanud ka näitlejad Britta Vahur ja Mait Malmsten filmis "Nuga". Valulikus filmiloos tulevad välja kaasaegse suhetekolmnurga kõige tumedamad pooled, kuid kõige ilusamaks võib linateoses pidada kindlasti Britta tegelaskuju Karini ja Malmsteni loodud Ekke seksistseeni.

VAATA TREILERIT:

3. "Kertu"

Läinud nädalal esilinastunud Ilmar Raagi film "Kertu" pakub intiimse stseeni Mait Malmsteni (Villu) ja Ursula Rataseppa (Kertu) vahel.

VAATA TREILERIT:

4. Sügisball

Filmis "Sügisball", mis on inspireeritud Mati Undi samanimelisest romaanist, lõbutseb Taavi Eelmaa (šveitser Theo

) kahe naisega - mehe voodikaaslasteks on Liina Tennosaar ja Viire Valdma.

VAATA TREILERIT:

5. "Somnambuul"

Alati ei pea kahekesi seksima. Filmis "Somnambuul" on näitleja Katariina Undi poolt kehastatud Eetla ametis püssiga. Üks kaader räägib rohkem kui sada sõna.

VAATA STSEENI: