Taavi Rõivas sai naise järgi naljaka hüüdnime?

LUISA VÄRK

Hiljuti tuli seltskonnas, kus viibis ka üks tuntud Riigikogu liige, jutuks, et kui varem kutsuti Taavi Rõivast (33) isekeskis Luisa-Värgi-Meheks, siis nüüd on hüüdnimi taandunud lihtsalt Luisaks...
Loe edasi...

Luisa Värk: Elu näitab, mis tulevik toob! Tütar tahab kaht õde ja kolme venda!

Luisa Värk ja Lauris Reiniks Itaalias

Kuigi viieaastase Miina vanemad Luisa Värk ning Taavi õivas on ametis karjääriga ning Luisa ampluaa tegemistes aina kasvab, jõudes nüüd ka kokastaate juhtimiseni, nõuab väike preili endale kaht õde ja kolme venda. "Eks elu näitab, mis tulevik toob," naljatleb kolmes ametis tegus Luisa seepeale.
Loe edasi...

Luisa Värk: kui on vaja nael seina lüüa, teen selle ära, mitte ei jää meest ootama!

Sotsiaalministri Taavi Rõivas kaaslane ja lapse ema Luisa Värk.

Luisa Värk räägib ajakirjas Naised ministriproua ametist ja oma tegemistest ning tunnistab, et kuna elukaaslane Taavi Rõivas on kodus palju vähem, teeb ta suurema osa asju kodus ise ära. "Olen väikesest peale iseseisev naine olnud ja loodan, et ka minu lastest kasvavad tulevikus endaga hästi hakkama saavad inimesed," ütleb ta.
Loe edasi...

FOTO: "Kallis, miks nii vähe hääli?" Taavi Rõivas lohutab musidega armsamat Luisat

Eilsel Reformierakonna valimispeol Tallinna Vabaduse väljakul asuvas kohvik Wabaduses ootasid pingsalt valijate hääli ka reformar Taavi Rõivas ning tema lauljannast kaasa Luisa Värk.
Loe edasi...

Pulmakellad? Taavi Rõivas tunnistab: see, et me Luisaga abielus pole, on piinlik lugu küll!

Luisa Värk

Nii enne kui pärast Taavi Rõivase peaministriks saamist on avalikkus ja traditsiooniliste peremudelite pooldajad ikka ja jälle tõstatanud probleemi, et tipppoliitik pole oma lapse ema, elukaaslase ja kallima Luisa Värgiga seaduslikult abielus. Asi paistab liikuvat lahenduse suunas.
Loe edasi...

Luisa Värgi ja Taavi Rõivase peres pulmakellad ei löö: õpime veel üksteist tundma

EV96 fotosein detailid

Kuigi Eesti peaminister Taavi Rõivas tunnistas, et fakt, et ta oma lapse ema Luisa Värgiga veel abiellunud ei ole, on piinlik, ei hakka mehe ja naise sõnul veel lähiajal pulmakellad nende peres lööma.
Loe edasi...

Luisa Värk: ega Taavi kodus meie peale karju, kui valitsuses midagi valesti on

Tänases Maire Aunaste saates "Tõuse ja sära" aitasid televaatajatel pühapäevahommikut käima tõmmata peaminister Taavi Rõivase lauljatarist elukaaslane Luisa Värk ja superstaarisaatest tuntud Artjom Savitski, kellega koos Värk parasjagu kontserttuuril on.
Loe edasi...

Luisa peab ise poes piima järel käima, et mitte Taavi ihukaitsjatele ebamugavust valmistada

Luisa Värk

Praegune peaministriproua Luisa Värk ei teadnud Taavi Rõivasesse armudes arvestada sellega, et kunagi tulevikus ei saa meest enam isegi poodi piima järele saata, sest turvameetmed on nõnda karmid, vahendab Kanal2 uudistesaade "Reporter".
Loe edasi...

Luisa Värk: 15-aastaselt ütlesin ma, et ma kunagi ei elaks koos poliitikuga

Luisa Värk

TV3 saates "Kolmeraudne" oli Mihkel Raua külaliseks nlejapäeval Luisa Värk, kes rääkis näosaatega soetud hirmudest, aga ka sellest, millise lubaduse ta endale suhte kohta 15-aastaselt andis!
Loe edasi...

Luisa Värk laulmisest ja näosaatest: ma ei jäta midagi tegemata sellepärast, et Taavi on peaminister!

Taavi Rõivas ja Luisa Värk

Näosaatest välja puhanud Lauri Liiv ja Luisa Värk prantsatasid täna "Ringvaate" stuudio tulisele ülekuulamistoolile, kus eeskätt just Luisat usutleti väga põhjalikult tema positsiooni ja erinevate tegemiste omavahelise sobivuse osas.
Loe edasi...

Luisa Värk: kindlasti on minust paremaid emasid, kes pühendavad oma lapsele mitu korda rohkem aega

Eestis sõprade vastuvõtt Oandu vesiveskis

Peaministri kaasa Luisa Värk ütleb intervjuus Eesti Päevalehe laupäevalehele LP, et on juba lapsepõlvest saadik sihikindel olnud ning vaatamata peaministri küljeluuks olemisele oma ambitsioonidele piire ei sea.
Loe edasi...

Luisa Värk pere jõuludest ja riigijuhtide isiklikust elust: ka meil, nagu kõigil teistel, on õigus eraelule

Publik toob Sinuni Luisa Värgi laupäevalehele LP antud intervjuust välja jäänud lõigud, kus peaministri kaasa räägib, millised peaministri perekonna jõulud sel aastal välja hakkavad nägema ning sedagi, kas riigijuhi isiklik elu kuulub tema arvates rahvale või mitte.
Loe edasi...

Luisa Värk jagab naistele nõuandeid: mida peab teadma, et olla hea ema?

Värskes Naistelehe Nipiraamatus toob Luisa välja neli asja, mida tema arvates iga ema peaks alati meeles pidama:
Loe edasi...

LEMBEKLÕPS: Luisa Värk ja Taavi Rõivas tegid tantsuplatsil musimopsu

Meie teame, ja teab ka peaminister Taavi Rõivas, et Eesti rahva tulevik sõltub lastest. Olles juba ühe ilmakodaniku võrra meie maa rahvasse panustanud, ei ole tal ometi ununenud, et vaja on vähemalt kaht ning soovitavalt koguni kolme järeltulijat, et meie riik jätkuks ja keel edasi kõlaks. Eesti mees pole tavaliselt just suurem asi tantsulõvi, ent oma naise nimel on ta valmis kasvõi ummisjalu poleeritud põrandale tormama ja naha märjaks tantsima - nagu tegi ka meie peaminister, unustamata tantsu musiga pitseerimast. Pikka jätku Rõivaste ja Värkide suguseltsile!
Loe edasi...

1. augustini on võimalus ennustada, kas peaminister teeb Luisa Värgist veel sel aastal ausa naise!

Taavi Rõivas ja Luisa Värk

Selle üle, millal Taavi Rõivas küll Luisa Värgist ausa naise teeb, on spekuleeritud palju, ent üheseid vastuseid pole asjaosalistelt endiltki saadud. Täna avaldas sel teemal aga arvamust kehakeeleekspert, kelle sõnul on tegu tugeva paariga, mille liit loodud kui taevas. Ennustusportaal Triobet on aga sel teemal pannud välja eriennustuse, mis teema taas päevakordada tõstatab ja 1. augustini panustama ootab.
Loe edasi...

FOTOD: Mitmeid ilusaid hetki! Taavi Rõivas ja Luisa Värk nautisid reformi võidujoovastust

Vehkleja esilinastus

Riigikogu valimistel võidukas Reformierakond ja peaminister Taavi Rõivas said nautida oma tööde vilju hotellis Palace peetud valimispeol ka pärast südaööd. Klaasid kõlisesid ning Luisa ja Taavi said nautida tähelepanu keskpunktis olemist ning teineteise seltskonda jagades võiduhetki mõnusate vahuveinimullide keskel.
Loe edasi...

Taavi Rõivas läheb omal kulul Luksemburgi kolleegi geipulma

Taavi Rõivas ja Luisa Värk

Luksemburgi peaminister Xavier Bettel abiellub reedel oma kauaaegse elukaaslase Gauthier Destenayga. Pulma läheb ka Taavi Rõivas, kes võtab selleks ajaks puhkuse.
Loe edasi...

Uue plaadiga ametis olnud Luisa Värk: päris poissmeheelu Taavi elama pole pidanud!

Luisa Värk ja peaminister Taavi Rõivas

Luisa Värk esitles eile oma tuliuut plaati "Maalida võiks maailma", mida ta meisterdas umbes 15 kuud. Naise sõnul läks niikaua seetõttu, et ta tegeles plaadiga pere ja muude tegemiste kõrvalt: «Kindlasti saaks ka kiiremini,» tunnistas ta Õhtulehele.
Loe edasi...

Taavi Rõivas imetleb oma naise kannatlikkust: ega Luisal minu kõrval ülemäära lihtne ole!

Luisa Värk ja peaminister Taavi Rõivas

Luisa Värk ja Taavi Rõivas on väga hõivatud perekond, kuid ülikiirest graafikust hoolimata jätkavad nad tugevalt ühisel rindel, ajades kumbki oma rida. Ajakirja Anne & Stiil värskes detsembrikuu numbris tunnistab peaminister, et teda köidab oma väljavalitu juures eeskätt see, et Luisal on alati oma seisukoht ja see, et ta on iseteadlik.
Loe edasi...

PÄEVA KLÕPS: Taavi Rõivase ja Luisa Värgi pere kasvas imearmsa liikme võrra

Taavi Rõivas ja Luisa Värk

Peaminister Taavi Rõivas ja Luisa Värk on oma perekonda täiendanud. Paari väikesele tütrele Miina Rihannale pakub seltsi pisike samojeedi tõugu mängukaaslane, kellest Luisa sõbrapäeva puhul imearmsa Instagrami pildi klõpsas.
Loe edasi...

PAPARATSO: Käsikäes romantilisele kohtingule: Luisa Värk ja Taavi Rõivas saabusid "Luikede järve" esietendusele kui kaks tilka vett!

Taavi Rõivase pere kohtumas Queeniga

Kevad on armastuse aeg ning Luisa Värk ja peaminister Taavi Rõivas veetsid tänase õhtu romantilisel kohtingul Estonia teatris. Publiku paparatsosilm tabas paari käsikäes Pjotr Tšaikovski “Luikede järve” esietendusele saabumas. Ära tuleks märkida, et teatrit väisanud Luisa ja Taavi nägid välja nagu kaks tilka vett, seljas äravahetamiseni sarnased mustad mantlid ja peas hipsterlikud prillid. Vaata pilte!
Loe edasi...

Taavi Rõivast saadavad pidevalt turvamehed: kodus on ikkagi võimalik olla perega omavahel

Luisa Värk

Peaministriks olemine tuleb teatud hinnaga, kui igat liigutust saadavad ja valvavad turvamehed, selgus Taavi Rõivase jutust saates "Nädalalõpp Kanal 2ga".
Loe edasi...

Taavi Rõivas ja Luisa Värk saavad teise lapse!?

Lauljanna Luisa Värk ootab oma teist last

Viimasel ajal on Eesti kuulsuste seas läinud liikvele tõeline beebibuum ning selle üle on vaid hea meel. Kuluaarides sahistatakse, et ka peaministri proua Luisa Värk, kes sai omal ajal tuntuks saatest "Eesti otsib superstaari", on teist korda lapseootel, vahendab Buduaar.
Loe edasi...

Taavi Rõivas jätab beebikõlakate otsad lahtiseks: selliste kuulduste järgi peaks mul olema rohkem lapsi kui Hannes Hansol

Täna kerkis päevakorda vihje, milles anonüümne allikas väidab portaalile Buduaar, justkui peaministri elukaaslane Luisa Värk ootab oma teist last. "Kui kõik sellised kuulujutud tõele vastaksid, oleks mul rohkem lapsi kui Hannes Hansol," vastas peaminister Taavi Rõivas tänasel valitsuse pressikonverentsil Publiku reporteri esitatud küsimusele.
Loe edasi...

KLÕPS: Peaminister Taavi Rõivas nautis perega Queeni kontserti ja kohtus legendaarsete muusikutega

Eile andis Baltimaades ainsa kontserdi legendaarne ansambel Queen. Muusikasauruseid oli vaatama tulnud ka Taavi Rõivas perega ning pärast imetabase kontserdi lõppu pääsesid Taavi ise, Luisa Värk ning nende tütar Miina Rihanna lava taga bändimeestega kohtuma.
Loe edasi...

FOTOD: Kleit, mis kahtlustele ruumi ei jäta! Luisa Värk ootab last

Luisa Värk

Maikuus vihjati, et peaminstri elukaaslane, lauljanna Luisa Värk ootab oma teist last. Toona keerutas peaminister Taavi Rõivas Publiku esitatud küsimuse peale, et kuna raseduskuulujutte liigub palju, peaks tal olema lapsi rohkem kui minister Hansol. Täna väisasid Luisa ja Taavi koos tütar Miina Rihannaga võidupüha paraadi ning seal tehtud fotod ei jäta kahtlustele kuigi palju ruumi.
Loe edasi...

KINDEL: Luisa Värk kinnitas beebiootust: ma olen isegi nalja teinud, et magistri lõputööd kirjutan uue beebi kõrvalt. Lähebki nii!

Taavi Rõivas ja Luisa Värk Reformierakonna valmispeol

23.juunil peetud võidupüha paraadist alates on õhus rippunud põletav küsimus — kas peaministriproua Luisa Värk on taas beebiootel või mitte? Kuigi Riigikantselei avalike suhete osakond pole kuuldusi kinnitanud ega ümber lükanud, sai Luisal endal lõpuks spekulatsioonidest villand ja R2 raadioeetris Kaidor Kahariga peetud vestlussaates "Suvehommik" kinnitas ta beebikõlakaid.
Loe edasi...

Lõpuks avanes ka peaministri suu! Taavi Rõivas: perelisa on oodata aastavahetuse paiku

Peaministri elukaaslane Luisa Värk soostus käesoleval nädalal viimaks ometi kinnitama beebikõlakaid, mis teda ja peaministrit juba pikemat aega saatnud on. Nüüd ei saanud asjast enam üle ega ümber ka Taavi Rõivas ise ning kinnitas "Seitsmeste uudiste" reporterile Kadri Pikhofile antud intervjuus, et tõesti on põhjust beebiõnne soovida, kuid abieluranda veel sõutud pole.
Loe edasi...

FOTOD: Esimene koolipäev! Taavi Rõivase ja Luisa Värgi tütar alustas haridusteed mainekas erakoolis

Peaminister Taavi Rõivase ja lauljanna Luisa Värgi tütar Miina Rihanna Rõivas alustas 1. septembril kooliteed. Miina astus esimesse klassi Hannes Tamjärve asutatud Rocca Al Mare Koolis.
Loe edasi...

Luisa Värk: Emily paneb pere silmad särama

Fotokollaaž: Delfi

HÕISSA! Kauaoodatud kihlus sai teoks: peaminister Taavi Rõivas abiellub lauljatarist elukaaslase Luisa Värgiga

Peaminister Taavi Rõivas ning tema elukaaslane Luisa Värk andsid sotsiaalmeedia vahendusel teada, et teevad oma aastatepikkuse kooselu peagi ametlikuks.
Loe edasi...

PUBLIK FANTASEERIB: Missugune hakkab välja nägema peaministri pulm? Loominguline kaemus pruutkleidi disainerist toitlustaja ja peopaigani välja

Luisa Värk ja Taavi Rõivas

Täna, 24. oktoobril teatasid Taavi Rõivas ja Luisa Värk suvel toimunud kihlumisest. Üheksa aastat ühist elu nautinud Taavi ja Luisa pulmi on Eesti rahvas aga terve see aeg pingsalt oodanud. Nüüd on pidulik hetk juba ukselävel, mistõttu otsustas Publiku toimetus pisut tulevase peo eel fantaseerida — missugune hakkab välja nägema kauni paari pulm?
Loe edasi...

LUUBI ALL: Taavi Rõivase ja Luisa Värgi rõõmus uudis säras juba ammu meie kõigi silme all?

Taavi Rõivas perekonnaga

Peaminister Taavi Rõivas ning tema elukaaslane Luisa Värk teatasid eile sotsiaalmeedia vahendusel, et teevad oma aastatepikkuse kooselu peagi ametlikuks, ent lauljatari sõrmes on kaunis ehe säranud juba kuid.
Loe edasi...

Peaminister Taavi Rõivasel pulmakorralduseks aega ei jää: kindlasti saab olema hea bänd, selles ei pea üldse kahtlema

Taavi Rõivas ja Luisa Värk teatasid nädala alguses oma kihlumisest, ent pulmakorraldusega aktiivselt nad veel ei tegele — peaministri ameti kõrvalt Taavil endal selleks kuigi palju aega ei jää.
Loe edasi...

Taavi Rõivas paljastas valitsuse kukutamise inimlikuma poole: täna jäi lapse kooli isadepäevaüritus vahele

"Mamma Mia" esietendus Vanemuises

Peaminister Taavi Rõivas andis täna intervjuu saates "Ringvaade". Poliitteemadele taustaks avas mees ka kurvameelsena olukorra näidates, missuguseid eraelulisi ohvreid ta Eesti riigi nimel peaministrina tooma peab.
Loe edasi...

Selleks aastaks laulud laulud: Teist korda emaks saav Luisa Värk paneb oma muusikukarjääri ootele

Foto: Taavi Rõivas

Peatselt teist korda emaks saav Luisa Värk on otsustanud mõneks ajaks lavalaudadelt kõrvale astuda.
Loe edasi...

IMEARMAS KLÕPS: Palju õnne! Taavi Rõivas ja Luisa Värk said poja

Foto: Instagram

Eesti endine peaminister Taavi Rõivas ning tema elukaaslane Luisa Värk võtavad saabuva aasta vastu uue ilmakodaniku seltsis.
Loe edasi...

Taavi Rõivase ja Luisa Värgi pisipoeg sai auväärse nime

Ekspeaminister Taavi Rõivase aoks võis lõppenud aasta töises plaanis pisut pitsitav olla, kuid eraelus saatsid teda ainult positiivsed sündmused. 29. detsembril nägi ilmavalgust tema ja lauljatar Luisa Värgi teine laps, pisipoeg, kelle sünnist uhke isa sotsiaalmeedias armsa piltpostitusega kohe ka teavitas.
Loe edasi...

Taavi Rõivas: Luisa sünnipäev on üks neist harvadest kordadest, kui ka minul on luba laulda

Taavi Rõivas ja Luisa Värk 2017 ja 2008

Lauljatar Luisa Värk tähistab täna oma 30. sünnipäeva. Tema poliitikust elukaaslane Taavi Rõivas paljastab Õhtulehe veergudel, mida põnevat tänasel päeval täpsemalt ette võetakse.
Loe edasi...

GALERII: Kümme miinus üks presidendiballi ehk meenuta Taavi Rõivast ja Luisa Värki vastuvõttudelt läbi aastate

Eile õhtul väisasid värske riigipea Kersti Kaljulaidi ning tema abikaasa Georgi-Rene Maksimovski vastuvõttu Estonias ka paar päeva enne läinud aasta lõppu pisipoeg Hermani vanemateks saanud Taavi Rõivas ja Luisa Värk, kelle jaoks oli tegu juba kümnenda vastuvõtuga – seda aga tinglikult, sest 2009. aastal neid presidendiga kätlemas ei näinud, sest õhtul enne vabariigi aastapäeva tuli ilmale nende tütar Miina Rihanna.
Loe edasi...