Beyoncé
Maailma esidiiva vihjas 2011. aastal intervjuus, et oli süütu kuni hakkas aastal 2003 käima JAY-Z’ga. “Olin liiga noor, et oma eelmist peigmeest isegi peigmeheks kutsuda — me ei elanud koos, me ei teinud teade küll mida…See oli minu ainus kogemus mehega ja sellest ajast saati on mu elus olnud ainuls üks kallim — Jay.”

Selena Gomez
Lauljata kaotas süütuse noormehele, kelle järgi õhkavad kogu maailma tiinekad. Küll Selena on ikka õnnelik tüdruk, arvavad paljud Justin Bieberi fännid. Tundub, et Bieberile täitsa meeldis, sest viimane kelkis sellest tervele maailmale.

Britney Spears
Aastal 2003 antud intervjuus tunnistas varasemalt end pulmaöö jaoks hoida lubanud Britney, et kaotas oma süütuse Justin Timberlake’ile. “Arvasin, et tema on see õige, kuid ma eksisin,” nentis staar.

Vanessa Hudgens ja Zac Efron
Nii Vanessa kui ka Zac olid enne “Keskkoolimuusikali” võtetel kohtumist süütud. Ei läinud aga kaua, kui näitlejad otsustasid oma pailaste imagost vabaneda ning vanainimeste asja kallale asuda.

Taylor Swift
Taylori voorusevöö murdis üks tema paljudest poiss-sõpradest, Jake Gyllenhaal. Seejärel otsustas Jake Taylori sõnumi teel maha jätta ning mitte ilmuda lauljanna 21. sünnipäevale. Naise südamevalust sündis ka tema albumil “Red” ilmunud hittlugu “We Are Never Ever Getting Back Together”.

Kirsten Dunst
Taylor polnud Gyllenhaali jaoks aga sugugi esimene süütu blondiin. Aastatel 2002-2004 oli näitleja kallimaks Kirsten Dunst, kellega koos ka kodu jagati ja koera kasvatati. Kuulduste kohaselt kaotas Dunst oma süütuse Gyllenhaalile, kuid endine paar tänasel päeval ühenduses ei püsi: “Me ei ole head sõbrad,” sõnas Dunst.

Kim Kardashian
Enne Ray J-d, Damon Thomast, Reggie Bushi, Kanyet ja Kimi eksmeest Kris Humphriest oli TJ Jackson, Michael Jacksoni vennapoeg.


Joe Jonas
Noor muusik tõotas pühalikult, et ei seksi enne abielu, kuni mängu tuli Ashley Greene, "Videviku" staar, kes murdis Joe Jonase lubatud tõotuse ja süütuse.

Jessica Simpson
Jessica Simpson tõotas, et enne abiellumist tema kellegagi voodisse ei lähe. Pole teada, kas ta tõotusest ka kinni pidas, aga ta ise väidab, et tema esimene seksipartner oli tema abikaasa Nick Lachey.

Hilary Duff
Endine Disney staar üllatas mõningaid fänne, kui armus kõrvuni ansambli Good Charlotte rokkarisse Joel Maddenisse. Duff on enda suhetest kõneledes olnud üpris otsekohene. Kui neiult küsiti, kellele ta oma süütuse kaotas, ütles ta: “Mul oli 26-aastane peika, kui mina olin 16. Kõik võivad sellest omad järeldused teha.”

Mandy Moore
Tema süütuse võttis väidetavalt Wilmer Valderrama, kes sellest ka meediale teatas, kuid Mandy ise on seda eitanud ja nimetab Wilmerit valetajaks.


Mila Kunis
Enne Asthon Kutcheriga abiellumist oli Mila Kunis pikaaegses suhtes filmi “Üksinda kodus” staari Macaulay Culkiniga, kellele ta kuulduste kohaselt ka oma süütuse kaotas.

Jessica Alba
Jessica oli süütu kuni 18. eluaastani. Täisealiseks saades oli ta esimest korda vahekorras oma esimese armastuse Michael Weatherlyga, keda televaatajad teavad krimisarjast “NCIS kriminalistid”.