Britney Spears ja Jason Alexander: 55 tundi

Kuigi Britney on teinud palju kummalisi asju, näiteks raseerinud oma pea kiilakas, on kõige kahtlasem tema 55 tunnine abielu Jason Alexanderiga. Spears abiellus enda lapsepõlvesõbra Jasoniga Las Vegases 2004. aastal. Lauljatar sai oma veast aru vaid 55 tundi hiljem ja abielu tühistati.

Kim Kardashian ja Kris Humpries: 72 tundi

Nende noorte hiljutine abielu kestis 72 päeva. Nüüd on Kim abielus räppar Kanye Westiga, Kris aga pildilt kadunud. Peale selle on 24. mail abiellunud Kim olnud neli aastat abielus ka produtsent Damon Thomasega aastatel 2000-2004.

Dennis Hopper and Michelle Phillips: kaheksa päeva

Mamas and Papas bändi lauljatar Michelle ja näitleja Dennis tutvusid filmi "The Last Movie" võtetel. Nad abiellusid 31. oktoobril 1970. aastal. Lahutus leidis aset juba 8. novembril. Hopper oli kurikuulus oma ebastabiilsete suhetega naistega - mees oli abielus olnud lausa viis korda!

Dennis Rodman and Carmen Electra: üheksa päeva

Endine Playboy modell Carmen Electra ja korvpallistaar Dennis Rodman abiellusid Las Vegases 1998. aasta novembris. Väidetavalt olid mõlemad abiellumise ajal purjupurjus ja seetõttu tühistati abielu vaid 9 päeva hiljem.

Cher and Gregg Allman: üheksa päeva

Kolm päeva peale peale lahutamist Sonny Bonoga 1975. aasta juunis, põgenesid Cher ja muusikust Gregg Allman Las Vegasesse abielluma. Siiski olid mehe alkoholi- ja narkoprobleemid Cherile liialt ja naine andis lahutuse sisse - vaid 9 päeva peale abiellumist.

Drew Barrymore ja Jeremy Thomas: kuus nädalat

Näitlejanna Drew abiellus esimest korda 19-aastaselt, mil ta heitis ühte baariomaniku Jeremy Thomasega. Abielu sõlmiti 20. märtsil 1994. aastal. Ometi lahutasid nad oma abielu vaid kuus nädalat hiljem, 28. aprillil.

Lisa Marie Presley ja Nicholas Cage: neli kuud

Elvise fänn Nicholas Cage abiellus Kuninga lapselapsega Hawaiil, 2002. aasta augustis. Abielu oli aga hukule määratud, lahutus anti sisse sama aasta novembris. Lisa Marie oli põgusalt abielus ka Michael Jacksoniga. Nad abiellusis 1994. aasta mais ja lahutasid 1995. aasta detsembris.

Renee Zelwegger ja Kenny Chase: neli kuud

Paarike tundis teineteist vaid viis kuud, kui nad juba otsustasid leivad ühte kappi panna. Nad abiellusid Kariibidel, 2005. aasta maikuus. Abielu tühistati neli kuud hiljem, kuid sellest sündis laul "Better As a Memory," mille Kenny südamevalus kirjutas.

Pamela Anderson ja Kid Rock: viis kuud

Pammy abiellus rokkstaarist Kid Rockiga romantiliselt ja...bikiinides. Kuigi romanss algas tormakalt, siis vaid viis kuud peale abiellumist, lasid nad abielu tühistada. Siiski jäi Pammy eksmehe ja Kidi vahele vihavaen. 2007. aastal ründas Kid Rock Tommy Leed MTV muusikaauhindade jagamisel.

Charlie Sheen ja Donna Peel: kuus kuud

Näitleja abiellus modellist Donnaga 2005. aasta septembris. Samal aastal avalikustati, et Sheen on ühe eskortiagentuuri klient. Selle peale andis Donna Peel sisse lahutuse. Lahutus jõustus 1996. aasta veebruaris.

Jennifer Lopez ja Chris Judd: seitse kuud

J-Lo tutvus enda teise abikaasa Chrisiga, kui mees palgati Lopezi taustatantsijaks "Love Don’t Cost a Thing" muusikavideosse. Nad abiellusid 2001. aasta oktoobris ja lahutasid seitse kuud peale seda, 2002. aasta juulis.