Toomas Hendrik Ilves



Möödunud suvel altari ette sammunud fotograaf Liisa Luts pole tavaline pruut — selmet palgata pulmapiltnik, otsustas ta oma viimased hetked vallalisena ning esimesed momendid abielunaisena ise pildile püüda. Tulemuseks oli romantiline ja tõeliselt armas ning lihtne fotoseeria, mis osutus nii menukaks, et jõudis otsapidi ka maailmameediasse: muuhulgas menukasse meelelahutusportaali Bored Panda, briti juhtivatesse kõmuväljaannetesse ning koguni Hollywoodi näitleja Ashton Kutcheri sotsiaalmeediasse. Tähelepanu oi-kui-palju! VAATA PILTE SIIT!
Hiiumaa Eiffel

Läinud aasta alguses levisid internetis kaadrid president Toomas Hendrik Ilvesest, kes keeldus otse-eetris andma intervjuud reporterile, sest too kõnetas teda vale nimega. “Mr Ilves vaatas alla ja naeratas kuivalt enne, kui ta reporteri jutule vahele segas. Seejärel rebis ta peast prillid ja kuulari ning ütles midagi oma “nime õigesti ütlemise” kohta,” vahendas Independent kummalist olukorda.

Ilves oli Sky Newsi eetrisse kutsutud selleks, et ta vahendaks oma mõtteid Venemaa ja Ukraina sõja teemadel, kuid reporter Dermot Murnaghan kutsus presidenti Toomas Hendrikuks, unustades tema perekonnanime.

Hiljem andis president Sky Newsile siiski intervjuu, mida saab lugeda SIIT.

17-aastane uljaspea Ervin Punkar võttis möödunud suvel sõprade Keivo Pindi ja Jüri Uluotsaga ette julgustüki ning ronis 1957. aastal ehitatud Tartu teletorni trikitama. Kartmatud noorukid turnisid ilma turvavarustuseta 150 meetri kõrgusel Tartu teletornis ning sattusid oma tembuga DailyMaili veergudele.

Loe intervjuud noormeestega SIIT.

Rakvere jõulukuusk