Ashton Kutcher and Brittany Murphy

Need kaks käisid põgusalt 2003. aastal, peale seda, kui nad kohtusid filmi "Just married" võtetel.

2009. aastal peale Brittany Murphy surma jagas Kutcher Twitteris oma tundeid naise vastu: Täna kaotas maailm ühe päikesekiire. Minu suurim kaastunne läheb Brittany perekonnale, abikaasale ja tema imelisele emale Sharonile. Näeme teisel pool!"

Jared Leto and Cameron Diaz

Leto and Diaz hakkasd käima 1999. aastal ja kihlusid 2000ndendal, kuid äkiliselt lõpetsid noored kihluise 2003. aastal. Õnneks ei pidanud Diaz kaua üksi olema,sest ta hakkas juba samal aastal käima Justin Timberlake'ga.

Ryan Gosling and Sandra Bullock

Hurmurist Gosling ja maailmakuulus Bullock käisid 2002. aastal, kui nad kohtusid filmi "Mureder By Numbers" võtetel. Suhe kestis aasta.

Edward Norton and Salma Hayek

Edward Norton ja Salma Hayek hakkasid käima 1999. aastal peale Nortoni lahkuminekut Courtney Love'ist. Peale seda kui ühine kiropraktik neid kokku viis, järgnes sellele nelja aasta pikkune suhe. Hayeki ja Nortoni teed läksid lahku 2003. aastal.

Ryan Reynolds and Alanis Morissette

Reynolds ja Morissette hakkasid käima 2002 ja kihlusid juba 2004. aatsal. Peale viie aasta pikkust suhet, katkestati kihlus ning mingi lahku 2007. aastal. Mõni aeg peale paari suhte purunemist hakkas Ryan Reynold koos oma imeliste kõhulihastega käima Scarlett Johanssoniga.

Moby and Natalie Portman

Moby ja Portman käisid põgusalt 2001. aastal.

Britney Spears and Colin Farrell

Popprintsess ja Iiri hurmur käisid mõni kuu 2003. aastal.

Pilte nendest 10 paarist vaata Buzzfeedist!