1. Kui Marko beibekuulsusest jälitatud ärinaist Ines Karu otse-eetris hekseldas, jäi telepublik imestusest lausa sõnatuks. Reikop uuris nimelt, kas noor naine oma elus ka päevagi päristööd teinud on ja kas tõesti on tema disainiäri see, mida Eesti rahvale vaja on.

2. Kuigi Reikop Britney Spearsi isiklikult ei kohanud, lisas ta seda teinud reporterit Reimo Sildveed intervjueerides endale omaselt juurde krehvtise arvamuse popstaarikese kohta: “Avatud, lahe ja vaimukas — nagu Põhja-Korea president!”

3. Kui Hendrik Toompere “Ringvaates” oma uuest lavastusest rääkimas käis, võttis Reikop tuld, küsides mehelt avameelselt: “Kas seda juttu polegi pojaga olnud, et kui heaks näitlejaks ei saa, siis elu on s*tt?”

4. Nagu juba eelpool mainitud, on mõned avaliku elu tegelased Reikopi ajakirjanduslikest võtetest niivõrd šokeeritud, et ei soovi seda iial enam kogeda. Anu Saagim pole talle siiani andeks andnud.

5. Reikopile ei valmista mitte mingit probleemi rahvaga samastudes üles tunnistada seda, kui ta kellestki mitte midagi kuulnud pole. Nii juhtus Edgar Savisaare Riigikokku pääsenud poja Erkiga, keda saatejuht igast küljest kõrvetama asus, jätmata vahele ka ilmselget teemat — palju sõltub poja edu isa positsioonist?

6. Suvaline sõnamulin Reikopit ei uinuta. Nii andiski ta üle noatera Riigikokku pääsenud endisele Eesti Ekspressi ajakirjanikule Viktoria Ladõnskajale ta enda ravimit maitsta ja teatas, et poliitiline retoorika on jama.

7. Fosforiidisõja kangelaseks tituleeritud Juhan Aare sai üsna ruttu selgeks, et Reikopiga vaielda ei tasu — kui saatejuht uuris, mis on saanud Põllumajandusministeeriumi tellitud hirmkallist filmist, mis ilmavalgust pole näinud, siis tuli ka vastust anda. Kahjuks on vastav videolõik veebiavarustest nüüdseks eemaldatud.

8. Vaene ansambel Respekt! Nad pole ilmselt siiani toibunud traumast, mis neid Kuldplaatide jagamisel Reikopi näol tabas. “Kes te sellised olete? Arvake ära, palju karaokebaari alles jääb inimesi, kui ma laulma hakkan? Mitte ühtegi!” Valus.

9. Ühes pikima otse-eetri staažiga kuulub Reikopile ka pikim eurolaulu staaž, mis tähendab, et ta võib sel teemal tavapärasest ausamalt arvamust avaldada. Ühes toredas intervjuus tõdes Reikop, et Eurovisionil võistlevad lood hea muusika hulka ei kuulu.

10. Olgem ausad, iga televaataja sooviks heita pilgu Eesti rikkaima mehe rahakotti. Ei maksa muretseda, meil on selle jaoks Marko Reikop. Huvitav, kas ta evib “keskmise eestlasega” mingit veidrat telepaatilist sidet?