Välba uuris hiljuti toimunud Kuldgloobuste auhinnatseremoonia valguses Kirsi arvamust kogu teema kohta. Mees ei olnud sõnadega kitsi ja arvas, et tegemist on valgete meeste mahatampimisega.

"Siin tekibki mul küsimus, et kui sa naisnäitlejana 30 aastat mõtlesid, et kas sind ahistati või ei ahistatud – sa peaksid tegelikult minema arsti juurde. Kui sa 30 aastat tegeled sellega, et sul kõik karma on sassis ja sa ei saa aru, et kui sind tagumiku peale patsutati – kas sind ahistati või lihtsalt sügati?" põrutas Kirss.

Režissöör sõnas veel, et kui näitlejanna peab rolli saamiseks laskma ennast kusagile "patsudada", siis võib-olla on ta lihtsalt andetu.

"Sa oled tegelikult selle rolli saanud teenimatult. Mulle oli see veel naljakas, et kui ma vaatasin seda naistekarja lava peal – kui tulete üleni mustas, siis tulge nagu nunnad. Aga te tulete tissid püsti. Teil on kogu see värk kõigile vaatamiseks ja te räägite ahistamisest. Kamoon, see ei ole normaalne. Selline tunne, et see ongi mingi seltskonna vandenõuteooria. See on vandenõu valgete meeste vastu," sõnas mees üsna ärritunult.

Kirss on nõus näitlejanna Catherine Deneuve’i ja mitmete teiste Prantsuse naiste avaliku pöördumisega.

"Meestele on seatud nende professionaalsetes eludes sanktsioonid, neid on sunnitud tagasi astuma jne, kuigi ainus asi, mida nad valesti tegid oli kellegi põlve katsumine, suudluse varastamine, intiimsete teemade puudutamine tööalastel õhtusöökidel või seksuaalse alatooniga sõnumi saatmine naistele, kes neist lihtsalt huvitatud ei olnud," kirjutasid nad.

Kirss sõnas, et Deneuve on väga tark inimene, flirti ja kõike sarnast ähvardab kadumine. "Võib-olla on see seetõttu, et maailm on ülerahvastatud. Kui me räägime kogu aeg, et iivet ei ole ja siis meil need prillidega tädid istuvad ja räägivad, et millal meile see ahistamine jõuab. Võib-olla meil ei olegi selliseid naisi, keda ahistada. See on kummaline, väga kummaline!"