Mis üldse on näitlejana läbikukkumine?

Ma ei teagi. Kas see peitub töö puuduses või pakkumistes, mida teha ei taha? Ja milline see hetk on, kui olen läbi kukkunud? Ma ei tea. Üldiselt üritan ennast ikka nii palju kõrvalt jälgida, et saan aru: kõik asjad, mis ma teen, ei ole maailma parimad. Aga see teadmine tuleb muidugi alles siis, kui on ära tehtud.

Aga isana läbikukkumine?
Ma arvan, et olen isana läbi kukkunud siis, kui peaks juhtuma olukord, et ma ei suuda peret koos hoida.

Su hiljutisele lühikomöödiale vihjates küsin, mis on sinu ka Liisi armastuse valem.
Lihtsam on, kui jätan selle enda teada. Mõtlesin, kas proovin poliitiliselt korrektne olla ja vastata midagi, millest ei anna kuidagi kinni võtta ja mida endal pole hiljem kummaline lugeda, aga… Armastus on tunnetuse ja usalduse asi. Muide, olen tähele pannud huvitavat paradoksi: kui keegi räägib Kroonika esikaanel avameelselt oma armastuse saladusest, ei lähe tihtipeale palju aega, enne kui nad lahku lähevad. Nii et ma jätan parem enda teada. Olen selle koha pealt liiga ebausklik.

Mis teie pulmapäevast meenub?
Et hästi lõbus oli ja kohal olid kõik olulised inimesed. Armastan mõelda, et meie 2013. aasta pulmast sai alguse Curly Stringsi läbimurre. Vähemalt armastan neile öelda, et tänu meie pulmale olete te seal, kus olete. Need neli liiget (Eeva Talsi, Villu Talsi, Jalmar Vabarna ja Taavet Niller – U. N.) õppisid minuga koos Viljandi kultuuriakadeemias ja üks hetk küsisin neilt, kas neil on mingit kollektiivi, kes võiks pulmas mängida. Nad teatasid, et nad võivad neljakesi ise mängida, ja nii see läks.

Abielu eeskujuks on vanemad?
Ma oskan muidugi enda eeskujudest rääkida, aga jah. Minu vanematel on abiellumisest möödas natuke üle 30 aasta. See, et inimesed on nii kaua koos olnud, näitab suurepärast vastupidavust. Paratamatult ühe inimesega pikalt koos olles tundub üks hetk, et sa tead sellest inimesest nii palju, et raske on näha uut tahku, uut toredat külge. Õnneks ma ei viitsi tülitseda. Kui õnnestub tülisid vältida, pole minu arust probleem ka vähemalt sama kaua ja rohkemgi koos püsida.