"Tee seda, mis sulle meeldib ja siis läheb elus kõik hästi," sõnastas Mirt õpetussõnad, mille isa on talle eluteele kaasa andnud.

Tõnis Mägi ise märkis, et kõige olulisem asi, mis ta oma tütardele õpetada üritab, on ausus. "Ja huumorimeele olen andnud mõlemale, kuigi enamus inimesi Eestis arvab, et mul on huumorimeelega midagi halvasti vist."

Armastatud laulja andekus ei ole samuti tütardest kaarega mööda käinud, neile mõlemale meeldib laulda ning Mirt on ka juba paar laulu omal käel valmis kirjutanud. Loomingulisi katsetusi on teinud ka Liidia, kes ongi kindel, et temast saab laulja, aga ka näitlemine huvitab teda väga: "Mulle näitlemine tõesti väga meeldib."

Mirt ei ole veel täpselt otsustanud, mis tööd ta tulevikus teha soovib, aga ta on mõelnud nii ettekandja, arsti kui psühholoogi ameti peale.

Lapsepõlv muusikutest vanematega (Mirdi ja Liidia ema on laulja ja näitleja Kärt Johanson) on kõike muud, kui tavapärane ning pühapäevaseid pannkoogihommikuid Mägide kodus ei ole: "Sageli teeme me ise süüa," teatasid tütred, kes tunnistasid samas, et isa leivanumbriks on "hästi hea hapukapsas." Tõnis täpsustas, et tavaliseks hapukapsaks seda siiski nimetada ei saa, sest sinna käivad ka õunad ja banaan ning tegemist on magusa, hapu ja mõruda roaga samaaegselt.

Suvine koolivaheaeg tähendab tüdrukutele aga ringirändamist ja esinemisi: "Kui meilt küsitakse, et mis te suvel teete, siis me vastame, et käime isaga esinemistel kaasas. See on parim puhkus!," teatas Liidia, kellele on selline elustiil alati suve osaks olnud. Kui veab, pääsevad tüdrukud ka ise lavale.

"Seal on ju ka see oluline, et nad on minu kolleegidega väga suured sõbrad ja need inimesed, kellega ma olen koos musitseerinud nagu Karl-Erik Taukar ja Jarek Kasar on ka minu tüdrukute sõpradeks saanud," selgitas isa Tõnis, miks tütardele suvine tuuritamine eriliselt meele järele on.

Liidia ise tunnistas häbelikult, et Taukarit ta veel päris sõbraks pidada ei saa, aga Jarek on talle nagu suure venna eest.

Tõnis Mäel on varasematest abieludest veel kaks tütart - Liis-Katrin ja Maarja ning kõigile oma neljale lapsele on mees ka laule kirjutanud.