„Ma olen nohik ja see imelik laps, ma pole kunagi üks lahedatest olnud,“ teatab muusik ja lisab, et võib-olla on sellepärast ka tema videod veidrad. Tommy Cash, kodanikunimega Tomas Tammemets tõdeb aga, et enese aktsepteerimine tuleb ringiga tagasi. „Ma näen, et ma inspireerin noori.“

Muusik räägib ajakirjale koostööst maineka produtsendi ja PS Music plaadifirma juhi A.G. Cookiga. „Kohtusime läbi Felicita, kes on PS Music plaadifirma artist. Ta viis mind A.G. juurde, kus ta mind bondilikult suures toolis tervitas. Kirjutasime juba samal päeval temaga loo „Pussy Money Weed“. See oli meie proovikivi“ ütleb muusik ja tunnistab, et loo vastuvõtt on pöörane olnud.

Tammemets paljastab intervjuus, et on trapmuusikast, mida ka ise kirjutab, tüdinenud ja lausa vihkab seda praegu, sest sel puudub mitmekülgsus ja kõik kõlab samamoodi. „Kõik sai alguse Soundcloudist, mis sai liiga populaarseks. Varem oli popmuusika popp, nüüd on trapmuusika popp,“ räägib muusik, kes enne hip-hopini jõudmist kuulas teismelisena väga mitmekülgset muusikat house’ist psühedeelse rokini.

Tommy Cash, kes on parajasti Euroopa tuuril, tunnistab, et pööraselt alanud aasta teine pool saab olema sama tegus. „Aga kui tuur lõpeb, tahan minna koju ja uut muusikat kirjutada. Janunen uue loomise järgi,“ ütleb muusik.

Tommy Cash esineb sel suvel, 8. juunil Pirita kloostri varemetes, kus annab ainukese suvise soolokontserdi Eestis. Loe täispikka intervjuud New Musical Expressist.