Anne Veski möönis, et esimene kord saadeti ta Moskvasse esinema tänu ETV-le. "Kõik telestuudiod saatsid sinna enda noori talente ning siis oli minu tähelend alles algamas saate "Kaks takti ette" võidu järel," rääkis Anne ja lisas, et see oli pelgalt esimene samm suure karjääri alguses. "Kuulsaks sain ma aga ikkagi Vitamiiniga, mille järel ma hakkasin tööd tegema Tõnis Mägiga kuni 1982. aastal sai Venemaal kuulsaks minu lugu "Позади крутой поворот"."

Anne nägi Venemaa kontserttuuridel kurja vaeva ning rääkis, kuidas ta teinekord laulis tundideviisi järjest. "Minu rekord on aga viis kontserti, mis selle raamatu põhjal selgus, ei olegi niivõrd palju," naeris Anne.

Lisaks meeletule tempole, haigestus Anne ühel hetkel kollatõvesse. "Tulime rongist maha ja siis Benno ütles, et ta ei märganudkui kui kollane ma olen!" Et kontserdid olid välja müüdud ja korraldajatel rahadki juba mööda ilma laiali saadetud, ei jäänud lauljannal muud üle kui haigusest hoolimata lavale astuda.

Esimene haigla, kuhu naine pöördus, tahtis ta kohe karantiini panna, ent Bennoga üheskoos räägiti end sellest olukorrast välja. Järgmisesse linna jõudnuna pöördusid nad sealsesse suurde hospidali. "Nii ma siis sain seal haiglas kolmetoalise, köögi ja kahe vannitoaga suure luksuspalati," rääkis naine ning kirjeldas, kuidas ta palatil oli lausa eraldiseisev vastuvõtt.