Päriselus ratastooli kasutavad inimesed ei saa aru, miks oli Jenner nõus sellega, et tema normaalselt funktsioneeriv keha vaid moodsa fotoklõpsu saamiseks ratastooli sätitakse.

"Kui ma esimest korda seda pilti nägin, tekitas see minus õudust," rääkis Floridast pärit Calysta Bobinski, kes ise ratastooli kasutab. Tütarlapse sõnul saab ta aru, et fotosessiooni eesmärgiks oli teha midagi erilist, aga terve inimese ratastooli panemist saab tema hinnangul pidada ainult solvavaks. "Liikumise abivahendid ei ole mõeldud moe rekvisiitideks, nad eksisteerivad selleks, et puudega inimesed saaksid oma elu elada."

Bobinski pole oma mõtetega üksi, skandaalsed fotod on leidnud kriitikat üle kogu sotsiaalmeedia. Ühenduse National Disability Rights Network spetsialist Ian Watlingtoni sõnul on aga suurimaks probleemiks see, et kuigi fotod osutusid tõeliseks sensatsiooniks, on jäänud täielikult tähelepanuta diskussioon selle üle, mida tähendab elu ratastoolis tänapäeva maailmas.

Ajakirja Interview vanemtoimetaja Chris Wallace väitis, et kogu fotosessiooni ja ka sinna juurde kirjutatud loo mõte oli kujutada Jennerit kui Interneti fetišismi ja uudishimu objekti, kes samas täielikult oma kuvandit kontrollib.

Interview galerii Jenneriga leiab SIIT.

Puudega inimestele mõeldud vahendeid on popkultuuris ka varem kasutatud, näiteks Lady Gaga videos "Paparazzi".