Kõik sai alguse aastavahetusel, kui Teele pani paberile kirja, et kavatseb sel aastal hästi palju reisida. "Ma usun, et mõttel on jõud ja kui selle kirja panen, on sellel veel suurem jõud," rääkis laulja saates Nädalalõpp Kanal2ga. Ta kirjutab oma mõtted ja soovid üles suvalistele paberiehtedele ja need võivad vahepeal ka kaduda. "Öeldakse ju, et et pane oma soov kirja ja lase siis lahti," nentis ta.

Esimene reis tuligi kohe jaanuaris, kui laulja avastas, et 25. jaanuaril saab Miamisse lennata vaid 180 euroga. "Olime seal sõbrannaga 5-6 päeva, siis sõitsin Kariibidele, St Thomase saarele. "Põhimõtteliselt on see saar nagu Saaremaa, ainult inimesed on teist värvi," kommenteeris Saaremaalt pärit Teele.

Saarel juhtus, et Teele astus sisse kohalikku jazzbaari, kus oli vaba mikrofon. "Panin ka oma nime kirja. Küsisin bändilt, kas nad teavad "Bye bye blackbirdi" ja hakkasin kohe laulma. Ma ei mäleta sellest esinemisest midagi, aga kui ma loo lõpetasin, siis terve baar tõuseb püsti, mingid rastapatsidega mehed karjuvad, et wow! ja damn girl, kust sul selline hääl tuleb," kirjeldas ta.
Kariibidelt lendas Teele tagasi Miamisse, kus sattus maailma suurimale basseinipeole.

Tänavu on Teele Viira käinud veel Lõuna-Prantsusmaal Alpides, siis emaga koos Kreekas matkamas ning kaks korda ka purjereisil, neist korra Itaalias ja korra Kreekas.