"Kuna mul oli SMS-laenu võlg, mõtlesin, et miks mitte proovida saates õnne ning vajalik summa sel teel kokku saada," räägib Ints, kel tänase päeva seisuga on laenusumma koos intressidega kasvanud 13 000 kroonini.

Ometi võib ta rõõmustada, sest laenukontor otsustas hinnaalandust teha ning vahepeal lausa neljakordseks kasvanud võlanumbri osas lepiti kokku, et mees maksab puuduolevast summast vaid pool - 6000 krooni. "Juurde ma ei võta," kinnitab Ints, et rohkem ta libedale teele ei astu.

Indrek tunnistab, et kuigi ta saates osalemist ei kahetse, saavad tema paljastavatest vastustest nii mõnedki tõsiselt haiget. "Võivad saada küll," muutub ta vestluse ajal ainsal korral tõsiseks. See oli ka põhjuseks, miks Indreku vanemad stuudiosse kaasa elama ei tulnud. "Kutsusin küll, aga nad ei tahtnud tulla," tunnistab ta. Küll aga oli meest saates toetamas tüdruksõber Inga. Milline oli tema reakstioon?

"Tal oli ükskõik, sai nii mõndagi teada," teatab Indrek. Muuhulgas sai Inga teada, et tema armsamal on üheksa koos oldud kuu jooksul ka paar armuafääri ette tulnud. Mida Indrek räägib Inga petmisest, saab lugeda Publikust juba homme. Ka tele-ekraanil saab Leiburi minevikuga tutvuda homme õhtul Kanal 2 saates "Tõehetk", kus tal tuleb anda vastuseid saatejuht Hannes Võrnole.