Vabam õhkkond, rohkem pulli

"Tõsijutuga on tegemist ehk vaid sel määral, et tegemist oli eelnevas kolmes linnas väga edukalt läinud kontsertide viimase "vaatusega" ning õhkkond oli ehk pisut vähem närviline ja vabam ka laval," kirjeldab Tepp. "On teada tõsiasi, et orkestrandid tähistavad viimast kontserti tavaliselt teineteisele vimkade mängimisega," jätkab ta ja kinnitab, et vimkasid viskavad ka leedukad ja bigbandi-mehed. "Ei olnud erandiks ka Jõhvi kontsert, kuid jutt sellest, et Tanel unustas sõnu ja puterdas, on arvatavasti mõne kibestunud kuulaja soov tervet ettevõtmist maha teha!" on mänedžer veendunud.

Mihkel Tepi väidet kinnitab fakt, et sõnad poleks Tanelil ka parima tahtmise juures saanud meelest minna, sest hädaabina oli solistil lavaekraan, kus sõnad vajadusel ette kuvati. Nilbe nalja koha pealt ei oska Tepp aga muud kosta, kui et tegemist on igaühe enda taluvuse piirist tuleneva mõistega. "Mis ühele nilbe, see teisele tavaline. Kindlasti oli saalis kümneid või sadu kordi rohkem neid, kes naersid ja ennast hästi tundsid," kinnitab ta.

Tepp: silmakirjalik on solvuda organiseeritud kuritegevusega seostatud artisti tribüütkontserdil piiripealsete naljade peale!

"Kas pole mitte veidi silmakirjalik tulla sellise artisti tribüütkontserdile, keda USAs on aastakümneid organiseeritud kuritegevusega otseselt seostatud ja samas olla solvunud mõne natuke piiripealse nalja peale?" esitab Tepp retoorilise küsimuse. "Erakordselt huvitav see, et mitte keegi ei taha poole sõnagagi mainida ja meenutada seda, mis toimus kolmel varasemal õhtul, kui väljamüüdud saalid aplodeerides püsti seisid," on ta nurisejate peale pahane.

Publiku toimetaja küsimuse peale, kuidas bändis alkoholiga suhted on pärast suurt skandaali põhjustanud Boris Borka Hrebtukovi lahkumist, teatab Tepp, et Borka teemal hea meelega sõna ei võtaks. "Alkohol ja The Sun on omavahel tuttavad. Aegajalt öeldakse tere, teineteise eksistents on mõlemale teada!" teatab ta ja lisab juurde, et uus trummar Jaanus on täielikult sisse sulanud. "Ta on väga tore inimene ja hea trummar, mitte intrigant ja klapp bändiliikmete ja meeskonnaga on väga hea. Tegemist on professionaalse muusikuga, kellest oleks igal bändil ainult võita!" lõpetab ta.