1. Lorde (9 miljonit dollarit)
Lorde

Uus-Meremaalt pärit 19-aastane Lorde avaldas enda debüütalbumi "The Love Club EP" aastal 2013 ning kogus kuulsust hittsingliga "Royals", mis pälvis ka kaks Grammy auhinda. Lauljatar sõlmis 2,5 miljonit dollarit väärt plaadilepingu ja tema albumit "Pure Heroine" müüdi üle miljoni koopia koos 1,5 miljoni alla laadimisega.
2. Kendall Jenner (10 miljonit dollarit)
Tõesielusarja "Keeping Up With The Kardashians" staar on enda vara suurendanud tänu oma pere tuntusele. Kendall teenib ühe episoodi eest 5000 dollarit ning lisaks on hoogu võtmas ka tema modellkarjäär. 19-aastasel Jenneril on enda rõiva- ja küünelakibrändid ning lisaks on ta välja andnud ka ulmeromaani. Tal on Twitteris 8 miljonit järgijat ja ta teenib oma ustavatele fännidele säutsumise eest 5000 dollarit nädalas.
3. Kylie Jenner (5 miljonit dollarit)
Ka Kardashian-Jennerite klanni noorim liige on kogunud raha ja kuulsust enda perekonna tõsielusarjast. Nagu ka Kendall, teenib 18-aastane Kylie 5000 dollarit iga episoodi pealt ja seitsmele miljonile fännile säutsumise eest.
4. Willow Smith (4 miljonit dollarit)
Willow Smith

Will Smithi ja Jada Pinkett Smithi tütar alustas 6-aastaselt näitlemist filmidest "I Am Legend" ja "Kit Kittredge: An American Girl". 14-aastane Williow on edukas olnud ka muusikamaastikul oma hittsingliga "Whip My Hair".
5. Chloe Grace Moretz (12 miljonit dollarit)
AWARDS-OSCARS/

18-aastane Chole kogus tuntust õudusfilmiga "Amityville Horror" ja tema edu jätkus filmides "Let Me In", "Carrie", "Hugo" ja "Hick". Enda rolli eest filmis "If I Stay" teenis näitlejatar 500 000 dollarit ja 15% filmi tuludest. Moretz on olnud ka rõivabrändi Aeropostale näoks.
6. Jaden Smith (8 miljonit dollarit)

Will Smithi ja Jada Pinkett Smithi poeg Jaden tegi oma läbimurderolli aastal 2006 filmis "The Pursuit of Happyness". 17-aastasele Jadenile maksti 3 miljonit dollarit filmi "Karate Kid" eest ja aastal 2012 asutas ta enda isikliku rõivabrändi MSFTSrep.
7. Elle Fanning (5 miljonit dollarit)

Dakota Fanningu noorem õde on küllaltki edukas olnud. Oma rolli eest filmis "Super 8" teenis ta 1,5 miljonit dollarit. Lisaks on 17-aastane Elle taha teeninud ka telesarjades "House M.D.", "CSI:Miami" ja "CSI:NY" kaasa löömise eest.