"I Believe In You" on kirjutatud Hannah`i ja Steve Bookeri koostööna nagu ka eelmine singel "Shadow On The Wall".

Mille poolest see video teistest erineb?

Võtted erinesid kardinaalselt eelmistest videotest, kuna "I Belive In You" video on animeeritud. Seetõttu ei ole videos kümneid erinevaid filmimispaiku või erinevaid rõivad, vaid kogu video filmiti nö. blue screen`il (sinisel taustal). Sisuliselt tähendab see seda, et karakterid lõigatakse hiljem animatsiooni sisse. Eriliseks teeb video ka see, et ta on osaliselt 3D.

Kui suur rõhk on seekord kostüümidel? Milliste disainerite rõivaid kannad ja kas ka selles videos on sul enda meisterdatud kindad käes?

Riided on tehtud spetsiaalselt video tarbeks, tegevus toimub teisel planeedil, mis algselt on surnud, külm ja elutu, kuid video lõpuks ellu ärkab - planeet saab roheluse, lilled, vikerkaare, elu, armastuse ja muusika. Nii kostüüm kui kindad videos on mu enda disainitud.

Millal "I Belive In You" loo originaalvarianti kuulata saab?
"I Believe In You" originaalvariant saabub Eesti raadiotesse aprillis, video peaks vaatajateni jõudma lähipäevil. 

Video on animeeritud - kes koos sinuga veel videos üles astuvad? Millised tegelased on sinu videomaailma loodud?

Videos astuvad üles väikesed tulnukad, kes esialgu on väga umbusaldavad ja uudishimulikud. Nad ei ole mitte kunagi näinud päikest või lilli, mesilasi ega libikaid. Nad ei tea, mis on tants, muusika ja armastus. Siinkohal jätan otsad lahti, et oleks mida oodata ...