Tarrvi Laamann on üks väheseid eesti puulõikevirtuoose, kelle mitmevärvitrükis lehed köidavad oma elurõõmsa reggae-kultuurile viitava kujundlikkusega. Laamann kasutab oma trükiplaatidena vineeri,
mille süü täiendab lõikepindu omakorda suurejoonelise juhuslikkusele rajatud lisakujundlikkusega.

Puulõiketehnika on üks vanimaid trükitehnikaid üldse. Seoses budistlike palvetekstide paljundamisega levis see juba 6. sajandi Hiinas, jõudes Euroopasse alles hiliskeskajal.

Tarrvi Laamanni euroopalikud piki puu (vineeri) süüd lõigatud puulõiked (woodcut) on eesti kunstitraditsioonis ainulaadsed. Vähestest töömahukale puulõikele keskendunud eesti kunstnikest (näiteks harrastas sama tehnikat oma hilisloomingus 1960. aastail õnnestunult Märt Laarmann) eristub Laamann nii formaadi kui eksoootilise ja temperamentse kujundlikkusega.

Tarrvi Laamann on Eestis aastaid tuntud reggae-muusika entusiasti, reggae-ürituste korraldajana ja DJna. Oma näituse avaõhtul esitleb ta enda kirjutatud ja kirjastuselt Petrone Print äsja ilmunud raamatut „Minu Jamaica“.

Näituse avamisele järgneval päeval reedel on Kariibi muusika huvilised oodatud populaarsesse Tallinna peopaika Sinilind, kus toimuval Unblock/Bashment peosarjade ühispeol astuvad ülesse Läti nais-dj-duo Crystral Sound, Heidy Purga, Tommyboy ja Eesti reggeae-kunnid Bahment Kingz. Uksed avatakse 22.00