"Ma alustasin õite vara kõikide asjadega oma elus ja eelmisel aasta esimeses pooles tekkisid kahtlused, et vist enam ei jõua," rääkis Tanel Grete Lõbule.

Kuna mehel täitus 35. eluaasta, tundus nüüd ainuõige aeg olevat senistes harjumustes korrektuure tegema asuda.
"Mul üks sõber just mõtles ka, et jooks poole vähem ja tema ei joo ka enam üle aasta. Põhjus oli lihtne, ta tahtis juua poole vähem, aga kuna ta ei teadnud palju on poole vähem, siis tegigi pausi."

"Võib arvata, et minu elukutse juures, kus me paljuski esineme õhtuti kohtades, mis on läbiimbunud alkoholist, on võimatu ei öelda, sest sa oled keskkonnas, kus alkoholi ojadena voolab," rääkis Padar ja lisas, et lugu on tegelikult hoopis vastupidi. "Viimase poole aastaga olen näinud väga kohutavaid pilte. Kui öösel kell üks laval oled, tekib küsimus, miks me siin oleme ja seda teeme, sest adekvaatseid inimesi on käputäis, kes üldse millestki aru saavad," kurtis Tanel muret.

"Selleks ei pea nii palju proove tegema ja nii kvaliteetset muusikat pakkuma, et mälus inimestele esineda. Vaatepilt on väga õudne ja seda enam on hea meel, et saab sealt kiiresti minema," lisas ta.