"Olen soomlannasid nimetanud paksudeks, lollideks ja inetuteks - nüüd saab mind selle eest avalikult kritiseerida," sõnas bravuurikas Saagim Iltalehtile antud intervjuus, et saates ei hoita kindlasti täna tagasi vastulöökidega Saagimi teravatele sõnadele soomlaste, eriti Soome naiste aadressil.

Saagimit on saatesse teiste seas praadima kutsutud Soome meelelahutusmaailmast tuntud Lasse Norres, ärimees Jethro Rostedt, Big Brother saatest tuntud Iida Ketola ja telestaar Santeri Ahlgren.

"Kui olin näinud ameerika versiooni "Roasti" saatest, siis keeldusin, sest see oli kohutav. Kui aga nägin, kuidas Soome versioonis võeti Matti Nykäneni kallal, siis mõtlesin ümber, sest see on palju leebem," rääkis Saagim, et enne otsuse tegemist endast solvangute märklaud teha, kahtles ta korduvalt.

Algselt end "röstijate" nimekirja lubanud abikaasa Ristomatti siiski oma pöörast kaasat teistega koos küpsetama ei asu. "Ma ei tea, kes talle keeldumiseks nõu andis. Olen kindel, et ta tahtis tulla, kuid "sõbrad" veensid ta ümber ja ta ei julgenud," arvas Saagim, kes abikaasaga igapäevaselt kodu ei jaga. Hiljem lubas Ratia tulla publikusse kaasa elama, kuid otsustas lõpuks üldse ära välismaale sõita. "Talle ei meeldinud ka see, kui "Big Brotheris" osalesin (Soome tõsielusaade - toim.). Seekord tuleb kindlasti lahutus!" naeris Saagim, viidates oma varasematele intervjuudele ja asjaolule, et tema saadetes osalemiste järel Soome meedias alati lahutusteema üles võetakse.

Saade salvestatakse ning on hiljem järelvaadatav Iltalehti videoportaalis IL-TV.