Eesti esimene kõikidele vabameelsetele inimestele mõeldud ööklubi & kohvik Angel avab uksed novembrikuus Tallinna, aadressil Sauna tn 1, teatas Delfile klubi pressiesindaja.

Club Angel on loodud gay`dele ja nende sõpradele, olenemata seksuaalsest orientatsioonist, ning kõigile teistele toredatele inimestele. Angel koosneb uuest ööklubist ning teisel korrusel asuvast kõigile avatud kohvikust.

„Club Angel on esimene omalaadne šikk ja glamuurne ööklubi Baltikumis,“ lausus üks klubi investoreid, BDG grupi juhatuse liige Peeter Rebane. „Angeli loomisel mõtlesime selliste maailma kuulsaimate klubide peale nagu kunagine Studio 54 New Yorgis ning praegused Shadow Lounge Londonis ja Queen Pariisis.

„Oleme Club Angelit arendanud juba kaks aastat, et luua üks tõeliselt eriline koht kõigile inimestele kes ihkavad mõnusat interjööri, glamuuri ja eksklusiivseid showsid. Club Angel ja teisel korrusel asuv café on kohad, kus meie külalised tunnevad end turvaliselt, intiimselt ja inspireerivalt.“ lisas Rebane.

„Läbi kahe korruse asuva klubi idee on pakkuda inimestele meeletusi, intrigeerivaid pidusid ja parimat teenindust,“ ütles Angeli tegevjuht Maret Soom. „Angeli personal koosneb väga hoolikalt valitud ilusatest meestest seksikas riietuses, mis on disainitud tuntud stilisti Gerly Tinni poolt,“ lisas Soom.

Klubi muusikavalik tuleb elav, energeetiline ja kaasakiskuv. Club Angelis hakatakse mängima parimaid tantsulugusid läbi aegade. Muusikastiilide spekter on lai: diskost popini, jazzist house’ni, sekka ka funki ja latinot. Angeli külalisesinejateks on tulevikus maailmatasemel bändid, kodumaised ja välis-DJ´d. Õhtuti hakkavad klubis toimuma ka showprogrammid.

Angeli ülemisel korrusel asub tänavalt eraldi sissepääsuga ning kõigile avatud söögi- ja joogikoht Café Angel. Kohvik hakkab pakkuma roogi maailma eri köökide paremikust ning jooke ja veine ka nõudlikule maitsele. Kohviku joogi- ja toidukaardi loojaks on Imre Sooäär. “Café Angel ei ole tavaline baar, kohvik või lounge vaid nende sümbioos, kus hakkame korraldama ka kunstnike näitusi ning muusikaõhtuid,” sõnas Peeter Rebane.

Club Angel on avatud kolmapäevast laupäevani, café aga kõikidel nädalapäevadel lõunast kuni hilisõhtuni. Plaanis on välja anda ka klubikaarte, milleks on esmalt vaja doormanageri heakskiitu või vähemalt kahe klubi liikme soovitust.

Klubi sisekujunduse autoriks on mainekas inglise disainer John Cregg, graafilise identiteedi eestvedajaks aga reklaamiagentuur Division. Club Angeli keskmeks on mitmetasandiline tantsusaal koos siserõduga, lisaks erinevad chill-out ruumid ning pehmed diivaninurgad. Kohviku võtmesõnadeks on mugavus ja looduslahedus ning krooniks elava tulega kamin.