«Millegipärast Eesti ei vaja meie teeneid,» kinnitab Kati Kroonikale. «Seda, mida pakun, süda peo peal, selle peale vaadatakse alati pilkava ja arvustava pilguga. Meil Tarmoga on kõrini talvepuude ja -heinte tegemisest. Palju lihtsam on teha kiire lõpp ja lahkuda. Kolime Hispaaniasse.»

Millal Maarjamaaga hüvasti jäetakse, sõltub sellest, millal Soone talu müüakse. See on praegu neljas kinnisvarabüroos üleval. Lõuna-Hispaaniasse ei põruta kaasad kahekesi, ühes võetakse ka pere kaks last – Maria Indira (5) ja Aleksander (10), ning kõik loomad! Õige kodu otsimisel aitavad Katit ja Tarmot juba Hispaanias elavad eestlased Monica del Norte, Anna-Maria Penu ning Ene Veiksaar ja Erika Salumäe.

Kati kavatseb seal kirjutada edasi oma raamatuid ja näidendeid. Tarmo, kes on kokk, saab seal selles ametis samuti jätkata. «Meil on Aafrikas olemas koht, kust tuua värsket kala,» pajatab Kati. «Ilmselt saab meil seal olema kalarestoran. Ka hobustega tegeleme edasi. Olen täiesti veendunud, et meil on seal kergem!»