Videovõtetega tehakse algust homme, 19. mail kell 15.00 aadressil Peterburi tee 34, Tallinn. Loole "Illusion" (www.youtube.com/watch?v=5LsvL2Lol7s) valmiva video rezhisööriks on Indrek "Masa" Maasik. Nevesise kitarrist Erki Reim lausus, et publikult oodatakse, et nad tuleks ja rockiks. "Inimesed peaksid hullu panema," muigas Reim. "Lugu on hea, lugu on küte."

2008. aastal Paides loodud Nevesis on oma lühikese eksistentsi jooksul jõudnud võita Jägermeister Rock Liiga nimelise konkursi, esineda pea kõigil kodumaa rockiklubide lavadel ning väisanud ka lähivälismaad. Arvukad kontserdid on Nevesisele jätnud toore, energiast pakatava ja kaasa kiskuva kontsertbändi maine. Bändi debüütalbumit on rockisõbrad oodanud pikkisilmi. Nevesise esikalbum "Nevesis" koosneb üheksast bändi enda poolt kirjutatud loost.

Albumi esitluskontsert toimub 25. mail Tallinnas klubis Rock Cafe, kus külalistena astuvad üles Pedigree, Talbot ja Deathcats. Piletid esitlusele on müügil Piletilevi müügipunktides üle Eesti.

Kõik soovijad peaksid endast kiiremas korras märku andma Nevesise Facebooki kontol või Nevesise solistile Janno Reimile janno.reim@gmail.com.