Pea aasta Hispaania päikese all veetnud Jana Kask sai mõnusalt puhata ja päikest võtta, kuid väga palju ka esineda: "Seal on hästi soliidsed kohad, mina elasin kohas nagu Marbella. Seal oli selline sadam, kus oli hästi palju kohti nagu restoranid, aga see pole ikkagi päris see. Kui sa oled helilooja ja muusik, sa tahad oma originaalloomingut teha. Seal mul ei olnud oma stuudiot, vaid palmid ja banaanid. See pole ka halb, aga see on see küsimus, kes sa tahad olla. Ma olen enda jaoks otsuse teinud, sellepärast olen ma tagasi," rääkis Jana ETV2 muusikasaates "Eesti TOP 7".

Eestisse naasnud Kask veedab hetkel tihedalt aega stuudios, kus on käsil mitmete uute projektide salvestamine. "Stuudios läks kohe tööks, me põhimõtteliselt istumegi ja salvestamegi uusi lugusid ainult. Teeme muusikavideoid, teeme igasuguseid projekte ja tiim muudkui kasvab," on Jana elevil.

"Ma tahan teha uusi häid lugusid ja videoid ja ma tahan, et inimestele läheks südamesse see, mida ma teen," sõnas Kask, kelle suurimaks sooviks on kuulajatele meeldida.