Ometi ei suuda kummagi vanameistri raevukad sõnad vägisi tüli keskmesse tiritud solisti Taavi Petersoni kummagi poolele kallutada, kuigi seda, mille peale kulmu kortsutada, oleks tal küllaga. Näiteks kasvõi see, et Rannap tunnistas end sõna otseses mõttes Taavi karjääri alustalaks ja kaitseingliks, tuues pinnale juba unustuse hõlma vajunud inetu tõiga, et toona "Eesti otsib superstaari" produtsendikohta täitnud Nõgisto polevat Taavit alguses silmaotsaski sallinud. "Alati kui ma olen Taavit pakkunud, siis on Nõgisto alates superstaarisaatest olnud väga vihaselt Taavi vastu ja nüüd tuleb välja, et juba 3-4 aastat on ta temaga projekti kokku pannud. Ta on koguaeg valetanud ja varjanud oma vahepeal tekkinud sümpaatiat!” pihtis Rannap raadioeetris saatejuht Sten Teppanile.

Taavi jääb Publikule antud intervjuus rahulikuks ja nendib, et kõlakaid, justkui tuleks säärane bänd taas kokku, oli ta kuulnud aastaid ja seda vähem sellesse uskus. "Tulihingelise Ruja fännina oleksin olnud kohe esireas näppu viskamas ja kaasa laulmas," tunnistab ta ja lisab, et on ülimalt meelitatud, et tema laulmist ja tegemisi on märgatud ja talle on usaldatud sedasorti au. "Isiklikult armastan kõiki nelja Ruja loomingu ajajärku ja praegust asjade käiku on seetõttu väga kurb näha," nendib ta nukralt, kuid ei vali sellest hoolimata ühtegi poolt.

"Kuna Rein on Ruja asutaja ja idee autor, siis saan ma tema pahameelest väga hästi aru. Ilma Reinuta poleks Ruja sündinud ja tänane kultuuripilt oleks palju vaesem. Tõde on aga ka see, et selle projekti pani kokku ikkagi Tartu Kontsert mitte Jaanus Nõgisto. Samuti on tõde see, et projekti nimi on olnud algusest peale Taavi Peterson ja Legendaarsed sõbrad või "Raju kontserttuur Ruja muusika ja muusikutega". Fraas, justkui tuleks Ruja uuesti kokku, poogiti külge "Ringvaate" saates ehk Eesti Rahvusringhäälingu poolt. Ei maksa unustada ka teiste Ruja liikmete loomingut!" manitseb ta.

Taavi sõnul tuleb kindlasti esitlusele valik järgnevaid lugusid: "Ei mullast", "Üle müüri", "Vaiki kui võid", "Dokumentideta võõras linnas", "Mida teeksid siis", "Sõbra käsi", "Mis saab sellest loomusevalust", "Põhi, lõuna, ida, lääs", "Laul teost", "Omaette", "Avanemine", "Murtud lilled", "Teiselpool vett", "Ahtumine", "Valguse maastikud", "Luigelaul", "To mr. Lennon" ja palju muud. Projektis kaasa löövad Ruja muusikud on Jaanus Nõgisto kitarril, Margus Kappel klahvpillidel, Priit Kuulberg basskitarril ja Andrus Vaht trummidel. Kes soovib, leiab tuuri lisainfot Piletimaailma lehelt