The Sun vahendab, et kui möödunud aastal kulutas Catherine oma kuninglikule varustusele ümmardatult 208 000 eurot, siis hertsoginna tänavuse aasta kolme ja poole kuu kulutused ületavad senise rekordi. Juba praegu kratsitakse pead - millise summa juures küll hertsoginna priiskamise kiirrong aasta lõpus peatuse teeb?

Londoni maratoni avamisel kandis Kate moodsat jopet firmalt Perfect Moment, mis maksis vaid 335 eurot, kusjuures tema Zara pükstele kulus sootuks peenraha ehk kõigest 39 eurot. Kuid siiski ei puudunud ka sportliku rõivastuse juures väike luksuslik detail, nimelt 4615 eurot maksvad Asprey kõrvarõngad.

Veebruaris paitas Catherine pilku lillas Oscar de la Renta kostüümis, mille hind on 2105 eurot. Samal kuul väisasid Cathrine ja prints William BAFTA auhindu ja siis kogus hertsoginna komplimente Alexander McQueeni maani kleidis, mille eest tuli välja käia pea 7500 eurot. Kuid mis oleks üks kleit ilma stiilse käekotita? Alexander McQueeni tualetti kaunistas sama firma clutch, mis maksis pea 2000 eurot. Seega kulus hertsoginna ühe õhtu outfiti peale 9500 eurot.

Kui Catherine ja William külastasid märtsis Pariisi, voolas kuninglikust kukrust välja erakordselt suur summa. Üks õhtukleit oli taas Alexander McQueenilt ja selle eest tuli välja käia 4800 eurot. Kingad firmalt Gianvito Rossi maksid 770 eurot.

Prantsuse saatkonna vastuvõtul püüdis Catherine pilke Jenny Packhami disainitud kleidis. Tänaseks väljamüüdud iludus, mida hertsoginna kandis, maksis pea 5000 eurot.

Pariisis tegi Catherine kummarduse ka Prantsuse legendarsele moemajale Chanel. Odav lõbu see ei olnud - peene vööga tviidmantel maksis üle 8000 euro ja Chaneli käekoti eest tuli välja käia 4500 eurot. Kogu rõivastust kaunistasid Cartieri kõrvarõngad, mida hinnatakse 2000 eurole.

Need on vaid värvikaimad näited hertsoginna kallist maitsest, mis on pannud britte kulme kergitama ja küsima: kuhu kadus rahva printsessiks pürginud Catherine, kes kandis varem ka selliseid riideid, mida võis iga naine endale lubada?

Tutvu hertsoginna kalli maitsega siin: