Lauljat pole hetkel vahistatud ega üle kuulatud ning samuti pole talle süüdistust esitatud, ent politsei on asunud anonüümseks jääda soovinud naisterahva väiteid uurima, kirjutab Daily Mail. Briti väljaanded ei tohi juriidilistel põhjustel väidetava ründaja nime avalikustada, kuid staarile lähedane isik paljastas väljaandele The Sun, et mees on paanikas, sest tema nimi võib iga hetk avalikuks tulla. Interneti avarustes on ringlemas foto, millel ohver koos kuulsa muusikuga poseerib ning seega võib oletada, et ega kole saladus väga kaua enam peidus ei püsi.

Ohvri sõnul leidis õõvastav juhtum aset 70ndatel, kui ta ühel kontserdil publiku seast välja valiti ja hiljem staari hotellisviiti kutsuti. Laulja pakkus talle ohtralt šampust ning seejärel surus ta naise pikali maha ja ründas teda seksuaalselt. Ohver ütleb, et rünnak jättis nii füüsilised kui ka emotsionaalsed jäljed ja pärast intsidenti on tal olnud raskusi meestega suhtesse astuda.

Toona 14-aastane tüdruk sattus koos oma 13-aastase sõbraga kontserdile tänu tasuta saadud piletitele. Nad lootsid saada artisti autogrammi, kuid naiivne 14-aastane eraldati tema sõbrannast ja viidi mehe hotelliruumi. Väidetavalt oli staaril seljas lühike valge hommikumantel, mille väel ta koos tüdrukuga poseeris.

"Ta heitis hommikumantli seljast. Tal oli seljas kombekas. Ta tõmbas luku lahti ning hellast ja turvalisest kohtumine muutus ootamatult valusaks ja jõuliseks, ebamugavaks," kirjeldas ohver hirmsat õhtut. "Olin segaduses ja ei suutnud mõista, kust see valu tuli. See oli üle igasuguse mõistuse. Ma olin väga tuim ja ei suutnud end liigutada. Kuulsin vaid seda, kuidas ta korrutas "lõdvestu, lõdvestu", "see ei tee haiget, kui sa lõdvestud". Need sõnad on jäänud mind aastateks kummitama."

Naise sõnul ei saanud ta tol hetkel aru, mida mees talle öelda üritas: "Olin väga naiivne. Arvasin, et tegin talle haiget ja olin väga hirmunud. Mu isa oli minuga väga range ning ma teadsin, et pean sealt kiirelt minema saama. Tulin teadvusele, tõsin istukile, panin end riidesse ja tormasin sealt minema. Jooksin nii kiiresti, kui jaksasin."

Ohver pöördus esimest korda kohaliku politsei poole aastal 2013, kuid kuna rünnak leidis aset välismaal, oli juhtum väljaspool uurijate jurisdiktsiooni. Juhtumi uurimine lõpetati 2014. aasta augustis, ent nüüd on uus prokurör selle taas päevakorda võtnud. Scotland Yardi pressiesindaja kinnitas möödunud kuul, et juhtumit on taas uurima asutud.