Mees dekoreeris Saagimiga magamistoa

Sel laupäeval 49aastaseks saav Anu Saagim on poseerinud paljalt nii Eesti kui ka Soome ajakirjades. Ta poseeris Demi Moore`i kombel ka rasedana alasti. Saagim on olnud loendamatuid kordi ajakirja Kroonika esikaanel - kord piimavannis, siis jälle vahukoorest rinnahoidajaga. Viimati üllatas bravuuritar ajakirjas Playboy, kus näitas oma ideaalset vormi ja poseeris täiesti paljalt.

Saagim räägib, et paar tema tuttavat meesterahvast on dekoreerinud oma magamistoa ja elutoa Saagimi aktifotodega. "On neid, kes on lemmikpiltidest lasknud teha suured fotod ja need on neil seinal. Mind tõesti huvitab, mida nende naised sellest arvavad?" muigab Saagim.

Kes on Saagimi lemmikfotograaf?

Saagim ütleb, et paljud lemmikfotod on temast teinud Kroonika piltnik Kristjan Lepp. "Ma jumaldan teda! Ta on väga hoolitsev, armas ja suudab samas jääda märkamatuks. Ta pole selline, kes tõmbab sulle koti pähe, ta on aus. Kõik need omadused on fotograafi juures väga tähtsad. Eriti kui aktifotosid teha, sest siis sa ju paljastad talle oma hinge ja ihu."

Saagim ütleb, et Eestis tuleb hea pildiseeria tegemisele peale maksta, kuid näiteks Soomes on hoopis teised lood. "Seal istutakse maha, räägitakse läbi, tehakse makett. Kõigeks on võetud aeg. Ja raha makstakse samuti."

Imetleb Merle Liivakut

Karastunud meediainimesena soovitab Saagim neile, kellel kogemusi napib, mõelda enne hästi läbi, kas nad on ikka aktifotoks valmis ja mida see endaga kaasa toob. "Eestis öeldakse tihti, et kaanepilti on juba homme vaja. Aga siis tuleks öelda kindel "ei"," soovitab Saagim.

"On väga oluline, et sul oleks olemas nii jumestaja, fotograaf kui ka stilist, keda sa usaldad, sest kui fotod ja esikaas on ebaõnnestunud, siis ei öelda halvasti fotograafi, vaid sinu kohta ja paras - ise oledki loll!"

Positiivse näitena viimastest aktipiltidest toob Saagim välja ajakirja Anne & Stiil esikaane, kus võib näha Merle Liivakut. "See esikaas on väga õnnestunud. Minu jaoks on foto tulnud hästi välja siis, kui tunnen, et ühest korrast fotot vaadata ei piisa. Tahaks seda pilti ikka ja jälle uurida."