Lisaks "avardab" Uraaniga koosliikuv Jupiter Uraani omadusi veelgi, samas muudab Uraan omakorda Jupiteri kasvamis- ja laienemisprintsiibi ettearvamatuks ja veidraks....
Samas võib kindlasti prognoosida uusi teaduslikke läbimurdeid või suunamuutusi, ka suhteliselt olmelises ja igapäevases tehnikas (ekstravagantsed lahendused või veider välimus), rääkimata Suure Paugu Masinast – kust võib tõesti Suur Pauk tulla! Kuid seda positiivses võtmes – Suur Pauk käib eelkõige meie endi arusaamades, meie konservatiivsetes ajudes...

JÄÄR (21.03 - 20.04)
Aasta suundumus: Kodusest ja turvalisest keskkonnast välja, ühiskondliku tegevuse ja sotsiaalse aktiivsuse suunas. Vanad harjumused tuleb jätta uute sihtide ja eesmärkide nimel.

Tähtis: Revolutsioonilise mõjuga Uraan siseneb Jäära märki 28. mail! Uute alguste ja väljakutsete aasta, mida vürtsitavad ootamatused ja tavatud sündmused. Juuli lõpus, augusti alguses olla eriti ettevaatlik!

Aasta esimesel poolel vajad rohkem vaikust ja rahu. Jupiteri mõjul võid tulla geniaalse lahenduse peale või avastada endas uusi võimeid. Kui töötad mõnel loomingulisel erialal, oled väga produktiivne.
Samal ajal annab Marsi kui Jäära valitseja asend Lõvis (kuni 7. juunini) sulle rohkelt füüsilist energiat ja vastupidavust. Seega saad suurepäraselt ka üksi hakkama ega pea kelleski sõltuma. Samuti on tasakaalus sinu hing ja ihu.
6. juunil siseneb Jäära märki suur heategija Jupiter. Nüüd on aeg metsavaikusest välja tulla ja ohjad haarata! On aeg oma sisemuses küpsenud mõtted ja tunded avalikult välja öelda! Hakkad silma, sulle tehakse rohkem nii isiklikke kui tööalaseid pakkumisi.
Kuni septembrini võid Jupiteri-Uraani koosmõjul korda saata nii imesid kui ka ajuvabadusi...:). Sinust võib nüüd kõike oodata!

SÕNN (21.04 - 21.05)
Aasta suundumus: Sul tuleb oma mõtteid, ideid ja plaane nüüd rohkem teistega jagada. „Kaks pead on ikka kaks pead“ – see võiks olla aasta motoks. Elusuund haakub hetkel ka pikemate reiside, õpingute, uute kogemuste saamisega.

Tähtis: Jaanuaris, veebruaris ja osaliselt ka märtsis on pingeline seis kas tööga või mõne muu argise kohustusega. Tööd on kas tapvalt palju, või vastupidi – ei ole üldse. See kõik võib halvasti mõjuda ka sinu tervisele.
August nõuab jällegi tööle või mõnele probleemile keskendumist – tuleks jälgida seadust ja vältida koguni riigiga/poliitikaga vastuollu sattumist.

Aeg 18. jaanuarist 6. juunini ning samuti 9. septembrist 22. jaanuarini soosib igasugust kollektiivset tegevust, tõelist kambavaimu, kus sinu ja teiste vahel valitseb viljakas vastastikune koostöö ja sünergia. See on ka parim aeg kaugemate tulevikuplaanide tegemiseks ning uute visioonide loomiseks.
6. juunist 9. septembrini tekib sinus poeetilisem ja romantilisem meeleolu, mil tunned suuremat vajadust üksinduse, vaikuse ja rahu järele. Ka loodus, eriti metsik ja puutumatu loodus või muidu metsikud paigad võivad sel ajal su hingele palju pakkuda. Sel ajal võib sul kellegagi tekkida salasuhe või mõtled sa ise mõne suhte enda jaoks salapäraseks.

KAKSIKUD 
Aasta suundumus: Aasta nõuab muutusi (isegi revolutsiooni) ja kõigest kivinenust lahtilaskmist. Erinevalt Amburist pead sina liikuma reaalsest müstilisse, konkreetsest tähenduslikku. Aeg jagada seda, mida omad, oskad või kasutad. Anda ära selleks, et tagasi saada.

Tähtis: Uraani jõudmine Jäära märki (Kaksikute jaoks meeskonnatöö, sõprade ja tulevikuvisioonide solaarmaja) toob su ellu rohkem sulle loomuomast kambavaimu ja enesejagamist, kommunikatsiooni ja tagasisidet.
Juulis-augustis jälgida asjade juriidilist poolt ning mitte ületada etteantud piire.

2010 on põnev, ettearvamatu ja kindlasti hullumeelne aasta. Kuna oled sodiaagi kohanemisgeenius, et tohiks sul Ameerika Mägedel püsimisega siiski raskusi tekkida.
Aasta esimesel poolel võid tunda, kuidas tool istumise all kõigub ja vibreerib.... See värin mobiliseerib end kätte võtma ning tulemus on fantastiline! Laias laastus ongi 2010 aasta, mil sinu ühiskondlik ja sotsiaalne staatus saab uue sisu. Eriti just aasta viimasel kolme kuul tuleb selles osas ette olulisi pöördepunkte.

11. märtsist 7. juunini oled parimas vaimses vormis, suudad edukalt lahendada enda ees seisvad keerulised probleemid. Sinu mõtteid ja seisukohti respekteeritakse.
Juunis, juulis ja osaliselt ka augustis peaks olema eriti põnev aeg, mil kohtud uute ja väga erinevate nägudega. Sinu ja mingi grupi vahel on palju sünergiat.

VÄHK (22.06 - 23.07)
Aasta suundumus: Terve aasta jooksul liigub Kuu Lõunasõlm Vähis ning Põhjasõlm Kaljukitses. Seega pead oma tähelepanu pöörama iseendaga seonduvalt oma partneritele (Vähi jaoks alati Kaljukits). Ning kuna Uraan koos Jupiteriga liiguvad Jäära (Vähi jaoks alati sotsiaalne-ühiskondlik väljund, karjäär, reputatsioon), on algav aasta sinu jaoks eelkõige uute sotsiaalsete suhete, ärilise koostöö jne. aasta.

Tähtis: Saturni asend Kaaludes (kuni 7. aprillini; 21. juuli – aasta lõpuni) sunnib suuremat tähelepanu pöörama isiklikele asjadele – kodule, elamisele, kinnisvarale, perele, ka kõigele minevikuga ja harjumustega seonduvale.
7. aprillist 21. juulini (eriti aga mais-juunis) kipud end alahindama ning su usk endasse kipub kõikuma.

18. jaanuarist 6. juunini (samuti 9. septembrist 22. jaanuarini 2011) avardab Jupiter olulisel määral sinu võimalusi reisimiseks, õppimiseks, uute kogemuste saamiseks, välismaaga seotud projektide õnnestumiseks.
6. juunist 9. septembrini on aga käes kõige selle realiseerimise ja teokstegemise aeg, mida aasta esimese pooles õppisid ja milleks ettevalmistusi tegid. Parim periood laiaulatuslike ühiskondlike projektide alustamiseks ning oma maine ja reputatsiooni parandamiseks.

LÕVI (24.07 - 23.08)
Aasta suundumus: Üldiselt üksikule, terviku tajumisest detailide tajumiseni. Tuleb jõuda kõigetegija tasandilt “spetsialisti” tasandile. Ebamäärane üleüldine altruism tuleb asendada konkreetse abiga. Samuti ei piisa enam „uskumisest“, nüüd tuleb „osata“...

Tähtis: Juulis-augustis võib ülemaailmne ülipingeline planeetide seis ka sulle mõjuda – eriti suhetes poliitikute, võimukandjate, ametnikega. Kahtlasi tehinguid mitte ette võtta ning olla juriidiliselt korrektne!

Jaanuar, veebruar ja märtsi esimene pool sobivad hästi vanade asjade lõpetamiseks, vigade paranduseks, uuendusteks, muudatusteks, samuti millessegi süvenemiseks ja sisseelamiseks. Samas on palju (vaimset) tööd, mis nõuab suurt pingutust. Tervist tuleks hoida.
Laias laastus on võnked kuni 6. juunini pisut salapärased, tuues esile tähenduslikke ja mitmeplaanilisi asju ning suhteid. Asju, mille võti on vaid sinul endal...
Alates 10. märtsist kuni 7. juunini on parim aeg igasuguseks jõuliseks tegevuseks, initsiatiivi haaramiseks, oma tahte maksmapanemiseks.
6. juunist 9. septembrini läheb fookus sisemiselt välisele, avardades su silmapiiri. Rohkem on kokkupuudet välismaaga, reisimise, eksootikaga. Enesetäiendamine edeneb hästi just võõramas keskkonnas, kodust kaugel.

NEITSI (24.08 - 23.09)
Aasta suundumus:
Aeg liikuda kollektiivse loomingu vormidelt isikliku ja individuaalse loovuse poole. See kogemus, mida mingi grupp, rühm, klubi või sõpruskond sulle andnud on, tuleks sul nüüd enda jaoks kohandada. Nüüd on aeg kasutada kollektiivse loomingu kogemusi enda elus. Koorilaulu aeg on läbi – nüüd õpi soleerima...:)

Tähtis: 7. aprillist kuni 30. maini liigub Neitsis retrograadne Saturn. See pole hea aeg uute asjadega alustamiseks, vaid sobib hoopis suurepäraselt vanade projektide lõpetamiseks ja kokkuvõtete tegemiseks.

Ajalõik 18. jaanuarist 6. juunini (ning ka 9. septembrist 22. jaanuarini 2011) võib tuua su ellu palju selliseid üks-ühele suhteid, mis on tavatud ja mis võivad tunduda sulle isegi kummalised. Jupiter laiendab ja avardab ka suhte kui sellise mõistet – rohkem on selliseid suhteid, kus sina ja su partner teete koostööd mingi suurema (ühiskondliku) projekti nimel. Õpetajad, juhendajad, gurud, teadlased, välismaalased, eksootilised tüübid –selliseid inimesi satub su teele nüüd tavalisest enam.
Seevastu juunist septembrini läheb rõhk suhetelt sisemisele maailmale, tunnetustele ja tajudele, mil sa arvatavasti seedid sügavuti kõike seda, mida äsjased suhtemaastikud on kaasa toonud. Kuid samahästi võib see olla perioodiks, mil suhtemoto „meie oleme“ asendub motoga „meie omame“. Ehk siis aeg jagada/omada seda, mida koos saavutatud.

KAALUD (24.09 - 23.10)
Aasta suundumus: Tuleb keskenduda kodule, perele, oma sisemistele vajadustele. Ühiskondlikud projektid las olla veidi tagaplaanil – vähemalt ei tohiks need tulla isikliku elu arvelt!

Tähtis: Kaaludes liikuva Saturni kvadraat Pluutoga Kaljukitses nõuab sinult aasta esimestel kuudel suurt enesedistsipliini ja vastutusvõimet. See, mis on sulle toetuspunktiks ja vundamendiks, vajab rohkem tähelepanu. Augustis-septembris aspekt kordub.

Kuni 6. juunini on igati soodne aeg kõigeks, mis seostub sinu töö ja üldse igapäevase olmega. Kohustustega on kergem hakkama saada, rutiinne töö võib isegi hingerahu pakkuda. Igapäevases on nüüd Eriline peidus... Sama kordub ka 9. septembrist 22. jaanuarini 2011.
Seevastu 6. juunist 9. septembrini on põnevate suhete, eriliste kohtumiste ja ootamatute pakkumiste suurenenud tõenäosus.
Siiski võid 7. aprillist 21. juulini (Saturn Neitsis, Kaalude saladuste, hinge ja alateadlike jõudude märgis) tunda end kohati üksildase, mittemõistetu ja äralõigatuna.
Juulis-augustis võib ette tulla ägedat konkurentsi, võimuvõitlust või mängureeglite rikkumist. Nii sinu suhtes kui ka sinu enda poolt.
Novembris-detsembris saabub uus selgus ja arusaamine sellest, millises suunas edasi minna.

SKORPION (24.10 - 22.11)
Aasta suundumus: Vastupidiselt Sõnnile pead sina sel aastal ühistest mõttevormidest lahti laskma ning rohkem oma peaga mõtlema. Teistelt õpitu, kuuldu ja nähtu on kindlasti õige, kuid sul tuleb see tarkus ja teadmine endal sügavuti läbi tunnetada.
Ehk siis „isiklik jalgratas“ tuleb enda jaoks uuesti leiutada...:)

Tähtis: Skorpioni valitseja – Pluuto – teeb sel aastal tugevaid pingeaspekte. See tähendab küll ettevõetud protsesside ja arengute pingelisust, kuid tulemuseks võib olla läbimurre täiesti uuele tasandile.
Jaanuaris-veebruaris tuleks energiat ja jõudu säästa, mõelda kindlasti positiivselt. Sama on lugu ka augusti teisel ja septembri esimesel poolel.
Juulis-augustis võib sul tekkida kiusatus oma võimete-oskuste või positsiooni kuritarvitamiseks või lihtsalt reeglite rikkumiseks. Või siis kohtad enda suhtes sellist käitumist. See kehtib seda tugevamalt, mida rohkem on sul endal võimu ja positsiooni.

Aasta esimene pool (kuni 6. juunini) toob su ellu rohkem mängulisust, kergeltvõtmist, õnnelikke juhuseid. Sinu loovus ja väljendusoskus on kulminatsioonis, samuti sinu erootiline mõju ümbritsevale. Särad Elu Lavalaudadel, mõnele paistad isegi silma...:)
Sama seis kordub laias laastus ka 9. septembrist 22. jaanuarini.
Periood 6. juunist 9. septembrini seevastu õnnestab argipäevaseid toimetusi, igapäevatööd, su tervist ja füüsilist vastupanuvõimet. Suudad ka kõige lihtsamaid töid näha avaramas võtmes.

AMBUR (23.11 - 21.12)
Aasta suundumus: Müstilisest reaalsesse, tähenduslikust konkreetsesse. Tuleb ehk ühistest ja jagatud asjadest korraks eemalduda ning keskenduda iseenda vajadustele. „Meie omame“ asendub mõistega „mina oman“.

Tähtis: Amburi valitseja – Jupiteri - ühendus revolutsioonilise ja mässumeelse Uraaniga (tugevaim mõju 6. juunist 9. septembrini) võib tähendada radikaalseid samme sinu elus. Võtad ülisuuri riske ning lähtud motost – kas käsi kullas või p***e mullas... Juulis-augustis kipud ületama kõiki piire ja norme, mistõttu võid endale luua tugeva opositsiooni. Oht minna konflikti seadusega ja sattuda juriidilistesse jamadesse. Isegi kui sisuliselt ongi jokk, olgu vähemalt vormiliselt J.O.K.K!
Võimalikud probleemid reisimise või välismaaga.

Jaanuaris-veebruaris on oluline mitte minna vastuollu meeskonna või sõpruskonnaga.
Sulle võib tunduda, et keegi varastab sinu mõtteid ja ehib end võõraste sulgedega.
Aeg kuni 6. juunini (ning 9. septembrist 22. jaanuarini 2011) soosib kodu, pere, kinnisvara ja vanade asjade lõpetamisega seotud asju.
Aprillist juuli keskpaigani annab tunda kohustuste ja vabadusjanu konflikt. Sa kas võidad usalduse ja saad Ülesande, või muutud süüdimatuks Nipernaadiks...:)

KALJUKITS (22.12 - 20.01)
Aasta suundumus: Kuu Lõunasõlm, kui liigse kiindumuse ja „kinnijäämise“ koht asub terve aasta Vähis – mis Kaljukitse jaoks on partnerluse ja kõikide üks-ühete suhete märk. Ja Põhjasõlm (kui siht ja eesmärk) on seega loomulikult Kaljukitses. Nii et pead ehk kellestki lahti laskma või lihtsalt suhtlemisest pisut tagasi tõmbuma ning tegelema eelkõige enda probleemide ja võimalustega.

Tähtis: Jaanuaris-veebruaris ning augustis-septembris teeb Kaljukitses liikuv Pluuto kvadraadi Kaljukitse valitseja Saturniga. Nendel kuudel võib paljugi muutuda, teiseneda, saada uue sisu või vormi. Eriti puudutavad need muudatused sinu sotsiaalset-ühiskondlikku staatust. Kompromissid ja diplomaatia on nüüd kindlasti vajalikud.
Need võivad olla rasked kuud, kuid sa väljud neist kindlasti senisest palju tugevamana.

18. jaanuarist 6. juunini (eriti aga mais ja juuni alguses) on sul palju mõtteid ja ideid, mida saad kasutada nii oma töös kui ka muudel elualadel. Oled vaimselt igati produktiivne ja su kohanemisvõime on tavalisest kõrgem. Aspekt kordub 9. septembrist 22. jaanuarini 2011.
Periood 6. juunist 9. septembrini edendab aga sinu kodu, elamistingimuste, kinnisvara ja perekonnaga/suguseltsiga seotud asju. Juulis-augustis ei tohiks siiski selles vallas teha mingeid juriidilisi samme. Pead olema ettevaatlik ka suhetes võimuesindajate ja poliitiliste jõududega.

VEEVALAJA (21.01 - 19.02)
Aasta suundumus: Jälgi Suuremat Plaani, lase lahti pisiasjadest ja närviajavatest detailidest! Vastupidiselt Lõvile on sinu teekonnaks sel aastal liikuda üksikult üldisele, pigem uskuda kui analüüsida.

Tähtis: Veevalaja valitseja – Uraani – sisenemine Jäära märki 28. mail on oluline uus verstapost! Viimane Uraani märgivahetus toimus 10. märtsil 2003 (Veevalajast Kaladesse).
Seega on su elus oodata uusi tuuli, uut vaimset ja intellektuaalset erksust, suuremat liikuvust ja vabadust, originaalsust ja inspiratsiooni.
Mais-juunis ole suurte pöörete tegemisega ettevaatlik! Ideaali on raske reaalsusse sobitada. Pilt on vägev, aga raam on nadi...:)

18. jaanuarist 6. juunini (samuti 9. septembrist 22. jaanuarini) liigub Küllusesarv Jupiter Kalades, mis Veevalaja jaoks on „raha, omandi, kogumise, kogunemise“ märk. Seega võid loota oma materiaalse seisu paranemist. Samas võib „koguneda“ ka midagi muud – selles mõttes ole oma soovidega ettevaatlik, et mitte kuhjata oma ellu asju-suhteid, mida sa tegelikult ei vaja. Psühholoogilises plaanis muutuvad sinu elus olulisemaks väärtushinnangud kui sellised. Kas sa vajad seda, mida saad? Ja kas annad teistele seda, mida nemad tegelikult vajavad?
6. juuni – 9. september: kiirus, vaheldus, põnevus, ka ootamatused ja plaanide kukerpallid, positiivne rahutus ja uute asjade ning valdkondadega tutvumine. Elu kui karusell! Just seepärast liikluses ülimat ettevaatust!

KALAD (20.02 - 20.03)
Aasta suundumus: Tuleb liikuda isiklikust loovusest kollektiivse loovuse ja ühiste ideaalide jagamise poole. Soleerimise asemel tuleb nüüd koorilaulu harjutada....:)

Tähtis: Hea õnne, laienemise ja avardumise sümbol Jupiter liigub Kalades 18. jaanuarist 6. juunini ning 9. septembrist 22. jaanuarini 2011. Seega oled sellel aastal sodiaagi lemmik, kasutades ja nautides suuremaid võimalusi kui teised.
Juulis-augustis ei tohiks riskida mingite suuremate tehingutega. Eriti tuleks hoiduda võlgade võtmisest ja kellegagi oma (töö)vahendite või muude ressursside jagamisest. Laiemas plaanis, kuid nõrgemal kujul kehtib see 6. juunist 9. septembrini.

Kuni 10. märtsini võib sul töö, igapäevase olme ja ka tervise liinis rohkem pingeid ja tüütuid pisiasju ette tulla. Rutiinse töö ja vigade paranduse aeg.
Jaanuari teises pooles ja veebruaris, samuti mais-juunis tasub säilitada kaine mõistus, loogika ja analüüsivõime, sest sinu kõrvu võivad ulatuda kuulujutud või kõlakad, millel ei ole mingit alust. Oled ka ise ülitundlik ning näed igas põõsas tonti.
Oktoobri teisest poolest aasta lõpuni tõuseb eriti esile vajadus sobituda mingi grupi, rühma või klubiga/seltsiga.