David tänas näitlejannat sotsiaalmeedias selle eest, et ta kõik kuulujutud ümber lükkas, kuigi tegelikkuses ei ole Halle antud teemal otseselt sõna võtnud.

Mees säutsus Twitteris: "Ma soovin tänada Halle't selle eest, et ta lõpuks ometi lükkas ümber kuulujutud nagu ma oleks teda füüsiliselt väärkohelnud ja talle sellega kuulmishäireid põhjustanud."

Hiljem säutsus ta veel enesekaitseks, et öeldagu mis tahes ja ta ei ole sugugi täiuslik mees, aga ärgu keegi öelgu, et ta Halle't lõi.

Halle ise ei ole kunagi avalikult öelnud, kes tema kaaslastest oli see, kes talle kõrvakahjustuse põhjustas, küll aga võttis ta oma endise abikaasa vastu lähenemiskeelu, kui nad 1996. aastal lahutasid.

Näitlejannale lähedalseisvad isikud on kinnitanud, et kuigi Halle ja David ei suhelnud omavahel aastaid, oli nende viimane vastastikune kokkupuude sõbralik.

Eksabikaasa tänas Halle't mitmes postituses ning märkis, et tema eesmärk ei olnud mitte näitlejannat lömitada ja talle sõnu suhu panna, vaid lihtsalt oma nimi puhtaks pesta sooviga, et ta lapsed teaksid tõde.