Nii-nimetatud lihtsurelike puhul see ilmselt probleem polekski, ent kui sul on näiteks Instagramis üle kaheksa miljoni jälgija, võivad nii mõnelgi neist olla pahatahtlikud kavatsused.

TMZ kirjutab, et kunagine lapstäht Hilary Duff sõitis pere ja sõpradega Kanadasse puhkama ja tema USAs Beverly Hillsis asuvas kodus polnud sel hetkel kedagi. Möödunud nädala teises pooles murdis keegi sinna sisse, soras veidi ringi ja avastas tema ehtekogu. Väidetavalt on saagi väärtus mitusada tuhat dollarit. Pole teada, kas alarm oli sisse lülitamata või oli suli lihtsalt väga osav, aga häire varguse ajal tööle ei hakanud.

Duff sai omal ajal tuntuks Disney Channeli sarjas "Lizzie McGuire" ja osales ka mitmes kassahitis. Samuti ilmus tal mitu singlit, mis olid edukad paljude riikide muusikaedetabelites. Praegu saab sellest kõigest pigem rääkida minevikuvormis, näiteks tema viimased filmirollid pole erilist tunnustust pälvinud.

Mis mainitud vargusesse puutub, siis suli on endiselt jooksus.

Siin ka üks Hilary postitustest - ta ei oleks ilmselt eal osanud arvata, et lõõgastav puhkus rahaliseks õudusunenäoks muutub.