“Esimene asi, mis ma lennukilt maha tulles tegin, oli süüdata sigar,” tsiteeris Sonicnet.com Death Row Recordsi juhi sõnu. “2000. aasta pikendatud BMW limusiinis sõitmine on tõesti vanglast veidi erinev. Ma peatusin kiirtoitlustusrestoranis ning ostsin juustuburgeri, friikartulid ja maasikakokteili. Oli tõeliselt hea torgata käsi taskusse ning toidu eest maksta. Hoida raha käes oli tõesti hea.”

Pärast isu rahuldamist sõitis Knight Death Row kontorisse, tervitas selle töötajaid ning istus oma laua taha. “See oli maagiline tunne,” ütles ta.

Knight istus viis aastat trellide taga katseaja kuritarvitamise eest. Knight mõisteti süüdi ühe mehe ründamise eest Las Vegase hotellis kõigest mõni tund enne seda, kui Death Row räppar Tupac Shakur mööduvast autost surnuks tulistati. Kallaletungiga rikkus Knight katseaega, mis määrati talle kahe räppari ründamise eest 1992. aastal.

Death Row Records oli domineeriv firma hip-hop muusikas 1990tel aastatel enne tõsiseid tagasilööke, sealhulgas Shakuri surma, Knighti vangistamist ning kaasasutaja Dr. Dre ja Snoop Doggi lahkumist.