Sel sügisel oma elukaaslase Karina Vesmaniga uut ilmakodnaikku tervitav Stig rääkis täna hommikul saates “Hommik Anuga”, et on vaikselt hakanud juba lastelaule kirjutama: “Mu ema on päris suur lastelaulude kirjutaja ja tänu sellele olen ma hakanud ise ka natukene mõtlema, et mis värk sellega on,” sõnas Stig.

Lapseootusest pole mees otseselt inspiratsiooni ammutanud, kuid ega see Stigi arvates tulemata ka jää. “Tean seda, et kui ma kodus laulan, siis ta juba liigutab ja põtkib kaasa. Arvan, et see inspiratsioon veel tuleb. Praegu üritame selleks valmistuda ja eks see mingil määral tingib ka elumuutusi. Nagu ma enne ütlesin, siis on mul varsti kodus veel üks bänd juhtida: koer ja kass, laps ja naine. See saab päris tugev töö olema, ma arvan.”

Hoolimata levinud arvamusest, on Stig veendunud, et saabuv isa roll ei hakka segama tema tööd ja karjääri: "Ma ei loobu sellest asjast absoluutselt. Osad inimesed ütlevad, et “Noh, millal siis laps tuleb? Ahah, okei, no siis on ju p***** kõik”, aga ma arvan, et kogu see elu saab olema täpselt nii nagu sa ise teed. Mitte midagi ei muutu, lihtsalt on lõbusam.”

Vestluse käigus paljastas Stig Anu Välbale ka saabuva ilmakodaniku soo: “See ei ole mingi saladus — tüdruk tuleb. Nagunii kõik saavad teada, mis seal salatseda? Nime poolest ma veel hoian saladust, sest me ei tea isegi, mis see nimi on ja me peame lapsele näkku vaaatma."