Ojuland suhtus ajakirjanike palvele koos kiisuga poseerida algusest peale umbusklikult. „Kardan, et ühel hetkel see kass hammustab,” naeris ta, ettevaatlikult kiisut kurgu alt silitades. Ühel hetkel saigi kassil fotokaamerate sähvivatest välkudest kõrini ja oma protesti näitamiseks näksas ta õrnalt Ojulandi käest. Suuremaid jälgi sellest siiski ministri käele ei jäänud.

Kiisu oli kogu piduliku ürituse saalinud vabalt mööda peaministri kabinetti ja nautis meedia tähelepanu. Isegi valitsusjuht Juhan Parts ei pälvinud nii suurt fotograafide huvi kui tema triibuline sõber.

Peale välisministriga aset leidnud õnnetut vahejuhtumit üritas kassiga sõbruneda ka kultuuriminister Urmas Paet ja vastne pressilemmikust sotsiaalminister Marko Pomerants. „Oi, ma rohkem teda ei paitaks,” lausus ta ajakirjanike palvele kassi julgemalt silitada. Tõepoolest, kassi kõrvad tõmbusid juba lidusse ja küünised käpa sees ilmusid nähtavale.

Enne välisministriga juhtunud õnnetust tegi kassiga sõprust ka põlluminister Ester Tuiksoo. „Ka kass on põllumajanduslik loom,” muigas ta, kui kiisu nühkis end vastu tema jalgu.

Peaministri kantselei töötajate sõnul peaks kiisu olema kõrgendatud tähelepanuga igati harjunud. Siiski rääkisid nad, nagu oleks ka majandusminister Andrus Ansip saanud korra kiisu käest sugeda.

Ajakirjanikega suhtes Kiisu-Miisu samas pingevabalt. Ta tegi mitu korda katset pugeda Delfi fotokotti, ja kui see ei õnnestunud, vupsas kõrvaoleva suure koti suust sisse.

Kiisu-Miisu on võrreldes algusaegadega suurepäraselt kosunud, küll aga vaevab teda kõigi tubaste kasside probleem — karvaajamine. Kiisu pidavat sama lossis vabalt ringi liikuda, kuigi tähtsate nõupidamiste ajal tõstetakse ta tavaliselt ukse taha. Ning alati leidub keegi, kes tahab talle pai teha just siis, kui kiisu on otsustanud väikese uinaku teha.

Kiisu-Miisu on Stenbocki maja ainuke püsielanik. Loomakese kinkis peaministrile tema väike tütar. Umbes pool aastat tagasi tuli kõutsihakatisele aga teha steriliseerimine, sest kiisu olla märgistanud üht tähtsat väliskülalist.

“Hoolimata oma pisikesest kaalust kannab väike kiisu suuri ideid — arusaama, et loodus ja loomulikkus vajab meiepoolset väärtustamist ja hoidmist; ning seda, et valitsusjuhi ja tema meeskonna töö nõuab tõsist pühendumist. Seetõttu vajas ka Stenbocki maja, mis koduks nii suurele töisele perele, ka oma koduhoidjat — Kiisu-Miisut,” on kirjas peaministri koduleheküljel.