Emma Roberts ja Evan Peters

2013. aastal vahistati noor näitlejanna Emma Roberts pärast lärmakat ja vägivaldset tüli oma endise poiss-sõbra Evan Petersiga.

Kui politsei saabus, olid Evani kehal hammustusjäljed ja nina veriseks löödud. Sellest hoolimata ei esitanud ta Emma vastu süüdistusi ning nende suhe kestis veel aastaid.

Vida press

Chris Brown ja Rihanna

Chris Brown peksis 2009. aastal oma tolleaegset tüdruksõpra Rihannat, kelle nägu oli peale intsidenti tundmatuseni haavadest ja sinikatest moondunud. Noormehele esitati süüdistus ja mõisteti koduvägivallas süüdi.

Rihanna ja Chris Brown

O.J. Simpson ja Nicole Brown Simpson

Endise staarjalgpalluri O.J Simpsoni minevik on täis erinevaid vägivaldseid juhtumeid. 1994. aastal vahistati ta kahtlusalusena enda naise Nicole Brown Simpsoni mõrvas ja olenemata faktist, et ta hiljem õigeks mõisteti, spekuleeritakse siiani, et ta on tegelik süüdlane.

Hetkel kannab mees vanglas 33-aastast karistus varguse ja inimröövi eest.

Vida press

Tommy Lee ja Pamela Anderson

1998. aastal arreteeriti Mötley Crüe trummar Tommy Lee, keda süüdistati enda tolleaegse naise ja sarjast “Rannavalve” tuntuks saanud näitleja Pamela Andersoni peksmises.

Tommy mõisteti vägivallatsemise eest pooleks aastaks vangi.

Vida press

Ozzy Osbourne ja Sharon Osbourne

1989. aastal üritas Ozzy purjuspäi Sharonit kägistada ning võeti peale seda vahi alla. Sharon Osbourne otsustas kriminaalsüüdistust mitte esitada, kuid peale seda insidenti läks Ozzy kolmeks kuuks võõrutusravile.

Vida press

Amber Heard ja Johnny Depp

2016. aasta kevadel kohtu ette astunud Amber Heard teatas võimudele, et ta on 15 kuud kestnud abielu vältel mehe vägivaldsust kartnud. Viimase rünnaku ajal virutas Depp enda naisele iPhone’iga näkku ning peale seda otsustas Amber lõpuks kohtu poole pöörduda.

Vida press

Tina Turner ja Ike Turner

Rock’n’rolli pioneer Ike Turner abiellus laulja Tina Turneriga 1962. aastal, kuid nende abielu osutus kahjuks väga vägivaldseks. Ike peksis ja alandas enda naist regulaarselt. Ta põletas naist sigarettidega, murdis ta ribid ja lõi isegi naist nii kõvasti, et Tina pidi minema ninaoperatsioonile.

Vida press

Whitney Houston ja Bobby Brown

Whitney ja Bobby 14 aastat kestnud abielu oli täis alkoholismi ja uimastisõltuvust, millest võõrdumine tekitas mehes stressi ja muutis ta oma naise suhtes vägivaldseks. Bobby enda sõnul tõstis ta Whitney vastu vaid korra kätt ning peale seda pole ta naiste vastu enam vägivaldne olnud.

Vida press