Kui Adele kolm aastat tagasi emaks sai, rääkis ta, et toitis oma last rinnaga nii kaua, kuniks see võimalik oli. Ent lauljannal jätkus emapiima vaid üheksaks kuuks, mistõttu tundis naine end väga halvasti. Kuid looduse vastu ei saa ning Adele leppis sellega, et peab oma poega edasi piimaseguga toitma, vahendab Page Six.

Nüüd, mil Jamie Oliver on viiendat korda isaks saamas, on mees alustanud teravate väljaütlemistega rinnaga toitmise teemal. Telekoka sõnul peaksid kõik naised vähemalt aasta või rohkem oma lapsele rinda andma, sest selles toidus leidub kõik vajalik lapse arenguks. Adele'i vihastas see väga, sest naise sõnul tundis ta end imetades kui džunglielanik, kelle vähese piima tõttu sureb nüüd tema imik nälga.

"Inglismaal ei ole rinnaga toitmine populaarne ja see peab muutuma. Rinnapiim ennetab nii paljusid asju, nagu näiteks ärevushäired, ülekaalulisus ja üldine halb tervis," jutustas kokk.

Seepeale Adele ärrituski, sest tema arust ei peaks ükski naine end halvasti tundma, kui juhtub, et tal rinnapiimast lapse toitmiseks ei jätku. "Selline pinge naistel on naeruväärne ja need inimesed, kes seda pinget tekitavad, võivad kukele minna," sõnas Adele.