Anna Kendrick ja Angry Birds

“Videviku” saaga staar Anna Kendrick on sõltuvuses nutitelefoni ja iPadi mängust Angry Birds. Ta tunnistab, et suudab seda mängida tundide viisi ning tegeleb sellega enamuse oma vabast ajast.

Cheryl Cole ja porgandimahl

Imekaunis Cheryl Cole on ilmselgelt sõltuvuses tervislikest eluviisidest, kuid üks asi on veidi üle piiri läinud — neiu tarbib päeva jooksul enam kui 8 klaasi porgandimahla.

Jesse Eisenberg ja kodutud kassid

Facebooki loojast Mark Zuckerbergist vändatud eluloofilmist tuntuks saanud näitleja ei suuda jätta kodustamata ühtegi hulkuvat kassi.

Megan Fox ja kingad

Oma kõige esimese palga eest ostis see preili endale 600 dollarit maksnud Roberto Cavalli kingad. See oli ammu enne seda, kui temast staar sai, mis tähendab, et ega tegelikult pole vist võimalik ette kujutada, mis Foxi kingariiulis praeguseks momendiks toimub…

Ben Affleck ja pokker

Benil on raha nagu raba, mistõttu teda väiksed tagasilöögid pokkerimängus ei morjenda. Ainult et väike tähendab tema puhul umbes 20 000 dollarit õhtu jooksul. Ükskord mängis ta Las Vegases ühekorraga maha lausa 500 000 dollarit.

Robert Pattinson ja dieetkoola

Dieedifanatina joob “Videviku” saaga staar umbes 300 purki dieetkoolat nädalas. Lisaks maitsevad talle kaneelimaitselised hommikusöögihelbed ja tuttavate ning sõprade väitel ta midagi rohkemat ei söögi.

Ozzy Osborne ja hommikusöögikrõbinad

Nagu Pattinson, on Ozzy Osbourne’gi sattunud hommikusöögihelbeste lõksu. Tema maitse järgimine on aga tunduvalt keerulisem, kuna “Sugar Puffs’i” nimelist toodet tehakse vaid Inglismaal ja nii impordibki Ozzy neid enda tarbeks üle ookeani üüratutes kogustes.

Avril Lavigne ja must silmalainer

Mitte keegi pole vist näinud Avril Lavigne’i ilma musta silmalainerita. Ning selleks on ka põhjus — ta tunneb end ilma selleta rohkem alasti kui ilma riieteta.

Salma Hayek ja rinnaga toitmine

Salma saab ise ka aru, et tegu on veidi imeliku kinnisideega, kuid ta pole sellegipoolest nõus loobuma. “Esiteks on see lapsele väga kasulik ja ma teen seda koguaeg veel ühe nädala, veel ühe kuu…,” jutustab ta.

Jack Black ja roheline tee

Kunagi hasartmängudest ja nikotiinist sõltunud Jack on oma pahe vahetanud rohelise tee vastu. Eriti armastab ta rohelist jääteed.