Clooney jagas ajakirjaga Rolling Stone säärast isiklikku fakti, et kuigi ta kaotas süütuse alles 16-aastaselt, siis esimese orgasmikogemuse sai ta 6-aastaselt. "Ronisin mööda nööri ja kuigi midagi välja ei tulnud, mõtlesin endamisi, et issand jumal, kui mõnus see on!"

Kirsten Dunst ei ole kunagi häbenenud maailmale teadustada seda, kui paljudes erinevates kohtades nad ekspeika Jake Gyllenhaaliga seksisid. "Me üritasime oma suhet vürtsitada sellega, et seksisime autodes, vannitubades, mererannas... Ainus koht, kus me tahtsime, aga ei julgenud, oli ühe luksushotelli esine kõnnitee. Kartsime, et jääme vahele ja meid visatakse sealt üldse välja," rääkis ta.

Eelnevate poisssõbrade poolt "seksuaalseks narkootikumiks" ristitud Jessica Simpson rääkis Ryan Seacrestile antud intervjuus, et rasedusseks on võrratu. "Ma olen peatamatu. Orgasm on mulle alati meeldinud, aga sellist tunnet nagu rasedusorgasm, on võimatu kirjeldada! Päriselt! See on mu elu võimsaim tunne!"

Gwyneth Paltrow'le meeldib seksida absoluutselt kõigis asendites. "Mulle meeldivad kõikvõimalikud positisioonid, ma olen elav kamasutraõpik ja paindun igas suunas!" kiitis ta ennast.

Mariah Carey eksabikaasa Nick Cannon on Howard Sternile antud intervjuus üles tunnistanud, et kuigi nad ei saanud Mariah'ga eriti hästi läbi, polnud seksuaalelu igavus ja kire puudumine küll kunagi probleemiks. "Kuna Mariah on tõeline egomaniakk, siis armatsesime tihtipeale tema muusika saatel ning ma rahuldasin end alatasa üksi olles samade meloodiate järgi. Teen seda siiani!"