Ajakiri Latina reastas viis Ladina-Ameerika päritolu staaride suurimat moeapsu.

Christina Aguilera ja jalgadelt voolavad nired

Laulu "Beautiful" esitaja võis Etta Jamesi matustel kõikide lugudega küll naelapea pihta lüüa, kuid tema spraypäevitus oli katastroof. Aguilera esinemise ajal hakkasid mööda tema jalgu alla voolama nired, mis jalgadele piinlikud jutid jätsid. Vaata fotot SIIT!

Eva Mendes unustas rinnahoida selga panemata

Kuubalt pärit kaunitar saabus filmi "Bad Lieutentant" esilinastusele klassikalises valges särgis, kuid unustas rinnahoidja sinna alla panna. Kui Mendes oleks veel ühe nööbi pluusil kinni nööpinud, oleks ta katastroofi ära hoidnud. Paraku nägid aga Mendese kehavõlusid kõik, kel vähegi soovi. Vaata fotot SIIT!

Fergie pissis laval püksi

Fergie ajas ilmselt segi, kas on ta tualettruumis või Black Eyed Peasi kontserdil. Nimelt pissis ta end San Diegos esinedes lihtsalt täis. "Ma olin mõned joogid joonud ja läksin lavale, selle peale aga ei tulnud, et võiks ka tualetis enne ära käia. Me hüppasime ringi ja mu põis hakkas lihtsalt lekkima. Teate küll," selgitas lauljatar hiljem. Jah Fergie, nüüd me tõesti teame! Vaata fotot SIIT!

Eva Longoria ja tema jonnakas pintsak

"Meeleheitel koduperenaiste" staar Eva Longoria tegi David Lettermanni Shows paljastava üllatuse oma raamatut "Eva's Kitchen" promodes. Pärast ahvatlevatest retseptidest rääkimist oli Eva lõpuks nii elevil, et tema paljast keha katnud pintsaku ainus nööp plahavatas lahti. Mingisugunegi riietusese pintsaku all oleks fopaa ära hoidnud. Vaata fotot SIIT!