Albers meenutas oma kuue aasta tagust reisi Suurbritannia pealinna ja rääkis ka seiga, kuidas ta Lustiga tutvus: "Võtsime seal tiimi sellal Londonis elanud Katrin Lustiga, kes tootis toona juba sisu TV3 uudistele. Koos me seda Galojani saagat seal ajasime, koos lõunal me käisime, üksteist aitasime ja.. tagasitulles läksime täiega riidu, sest ma kommenteerisin kuskil Facebookis, et Lust ja Galojan on nagu pada ja katel. Ta solvus täiega. Viimasel ajal pole suhelnud. Või noh, nii kuus aastat."

Katrin Lusti sõnul on intriig aga otsitud ning tal polnud selline asi isegi meeles. ""Kuuuurija" on saanud lihtsalt nii populaarseks, et kõik üritavad pastakast midagi välja imeda," mõtiskleb ta selle põhjustest. Tema sõnul nad küll Londonis kohtusid, ent olid koos maksimaalselt 45 minutit. "Ma väga põgusalt temaga paar sõna rääkisin, ma tõesti ei mäleta mitte midagi rohkemat temaga seoses. Minu jaoks on see nagu välk selgest taevast, et ta üldse minu kohta kirjutab. Ma ei tunne neid inimesi. Mul ei ole mitte mingisuguseid tundeid Mari-Leen Albersi suhtes, ma ei ole ta peale mitte kunagi kuri olnud. Ma arvan, et ta üritab klikke saada ja kuna igasugused "Kuuuurijaga" seotud asjad töötavad väga hästi ja inimesed loevad neid ja ma siiralt arvan, et ta üritab odavalt oma blogisse paremaid lugusid toota, mis klikiks."

Albers ja Lust kuus aastat tagasi Londoni tänavatel

Niisiis mingit paksu verd Lusti sõnul ei ole: "Ma ei vihka Galojani ega Mari-Leen Albersit. Ma ei tunne neid inimesi ja ammugi ei saa ma neid vihata ausõna käsi südamele pannes. Lihtsalt mul oli Inglismaal väga kiire, ei jõudnud vastata. Võib-olla ma kuidagi kedagi pahandasin sellega. Mingit koostööd Galojani asjus ei ole ma ammugi teinud, ma ei tea mis operatsioon mul oli Mari-Leen Albersiga."

"Ma ei mäleta, kas me rääkisime Galojanist või mitte. Ma ei mäleta mitte mingisugust solvumist. Ma mäletan, nad läksid ära, kõik oli sõbralik ja see vajus ära. Tavaliselt on ju alati, et kui sa elad välismaal, tulevad mingid inimesed, saad kokku ja siis sa ei jää ju nendega suhtlema, me ei olnud ju mingid südamesõbrad. Ma isegi ei mäleta, miks nad soovisid kokku saada, naiisama kirjutasid, et nad on Londonis, kas mul on aega," heitis Lust tollastele sündmustele valgust. Ta soovitab Albersil tegeleda päevakajaliste teemadega, kuna niimoodi seda rallit ei sõida.

Paistab, et Albers on võtnud suhteid soojendada, kuivõrd ta kommenteeris Lusti viimase Instagrami pildi all, et naise harilikud mustad kingad on nii ilusad.